Forum » Programska oprema » Leplenje iz Beležke v Excel
Leplenje iz Beležke v Excel
oslak ::
Dober dan rabim vašo pomoč:
Kako bi v Excelu nastavil da bi mi lepše kopiral namreč imam eno zapleteno nalogo da moram iz txt. Spravit v Excel tako da bi vse v obliki tabele ker potem bom moral te podatke urejat.
probal sem tudi kopirat iz beleške sem samo je popačlo vse :D
100x Hvala (nisem znal ustvariti priloge, upam da ni že kaka podobna tema)
Lp
Kako bi v Excelu nastavil da bi mi lepše kopiral namreč imam eno zapleteno nalogo da moram iz txt. Spravit v Excel tako da bi vse v obliki tabele ker potem bom moral te podatke urejat.
probal sem tudi kopirat iz beleške sem samo je popačlo vse :D
100x Hvala (nisem znal ustvariti priloge, upam da ni že kaka podobna tema)
Lp
- spremenil: oslak ()
energetik ::
V Excelu odpri prazen list, pojdi na Podatki/Uvoz iz besedilne datoteke in se potem tam igraj z nastavitvami.
saj sem probal pa sem tam nastavlal pisavo pa kako v kaj naj spremeni tiste N-je pa vseeno ni blo vredu pa potem ko mi je skopiral številk sploh ni zaznal tko da jih nebi moral urejat :(
lp
lp
ToniT ::
Tekst uvoziš v Excel, potem pa moraš ta tekst pretvoriti v tabelo. Šele potem se lahko igraš z ostalimi nastavitvami.
hvala vsem to sem poštimu :D
zdej me pa zanima kako bi naredu da bi mi določen rezultat 12x izpislalo vodoravno
npr: 100/10= 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 (to tabim ker je tolko mesecev)
lp
zdej me pa zanima kako bi naredu da bi mi določen rezultat 12x izpislalo vodoravno
npr: 100/10= 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 (to tabim ker je tolko mesecev)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Legalnost poganjanja ISTE virtualke na več mašinah?Oddelek: Operacijski sistemi | 3767 (2687) | GupeM |
» | Verjetnost pri kroglicahOddelek: Šola | 1597 (1294) | Math Freak |
» | ExcelOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (718) | Kunte |
» | racunanje skupnih postavk z DDV ?Oddelek: Programska oprema | 2531 (2324) | pajanko |
» | iščem matematično formuloOddelek: Znanost in tehnologija | 2219 (1795) | tsh2 |