Forum » Kaj kupiti » Prenosnik z nesvetlečim zaslonom
Prenosnik z nesvetlečim zaslonom
tony1 ::
Torej, iščem en 15'' laptop z nesvetlečim ("mat") zaslonom in panelom 1600x900.
Vem, da so takšni vsi HP ProBooki, vendar trenutno ni v ponudbi nobenega s tako visoko ločljivostjo...
Ni hudič, da ne bi imel še kakšen drug proizvajalec nesvetlečih zaslonov? Lenovo?
Aja, cena bi bila okrog 600 EUR...
Vem, da so takšni vsi HP ProBooki, vendar trenutno ni v ponudbi nobenega s tako visoko ločljivostjo...
Ni hudič, da ne bi imel še kakšen drug proizvajalec nesvetlečih zaslonov? Lenovo?
Aja, cena bi bila okrog 600 EUR...
Zheegec ::
15" 1600x900 za 600€? To iščeš rabljenega najbrž?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Novega. 14 dni nazaj so bili ene trije takšni HPji na voljo, pa jih ni več. 17'' dobiš za približno isti denar...
Ajde, 600-700 EUR.
Ajde, 600-700 EUR.
bluefish ::
Modna muha. Ko so bili prvič predstavljeni glossy premazi, se je to oglaševalo kot nekaj ekstra, sedaj je obratno in za mat ponekod zahtevajo doplačilo.
Zheegec ::
15" 1600x900 bo drag, ne glede na to ali je glossy ali mat.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Pyr0Beast ::
probaj najt 1920x1200 ekran
1600x900 je IMO nekako zelo slaba resolucija.
Jaz skoraj raje vzamem glossy ekran. Mat prevleke na določenih ekranih so zelo zelo zoprne - ene bleščijo.
1600x900 je IMO nekako zelo slaba resolucija.
Jaz skoraj raje vzamem glossy ekran. Mat prevleke na določenih ekranih so zelo zelo zoprne - ene bleščijo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
technolog ::
No, jaz sem imel konkretno v mislih mat zaslone, ne take resolucije. Sam imam 1366*768 (kdo si je zmislu take butaste številke), glossy zaslon. Jezen sem kot ne vem kaj.
Saj sem vendar kupoval zaslon, ne špegla! Z njim se da konkretno delat samo noter, čim je kaka sončna svetloba se že nič ne vidi.
Saj sem vendar kupoval zaslon, ne špegla! Z njim se da konkretno delat samo noter, čim je kaka sončna svetloba se že nič ne vidi.
Pyr0Beast ::
za ekran se da kupit mat prevleko
Aja še to - Vsi zasloni danes so 'prilagojen' HD resoluciji oz. kar se da rinejo tam.
Tako je zadeva nerodno široka ter zoprno nizka
Aja še to - Vsi zasloni danes so 'prilagojen' HD resoluciji oz. kar se da rinejo tam.
Tako je zadeva nerodno široka ter zoprno nizka
Some nanoparticles are more equal than others
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
Se strinjam, da so tele novodobne kvazi-HD ločljivosti za normalno delo en sam problem.
Sicer pa nisem našel drugega kot 1366*768.
Sicer pa nisem našel drugega kot 1366*768.
Nisi prvi, ki je vprašal. Odgovor je, da bom vzel novega. In sem se že sprijaznil z žžžX768...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ekran na prenosnikih (kocke?) - mat/glossy?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (4911) | fujtajksel |
» | Novi iPad (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 26542 (18368) | Zheegec |
» | intel core 2 duo ALI intec core i3 ->kateri je boljšiOddelek: Kaj kupiti | 2686 (2246) | marqin64 |
» | Nakup prenosnika 12", 13" (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12862 (9973) | Akssi |
» | Kateri prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1735 (1682) | Alex911 |