Forum » Programska oprema » Auto delete / cleanup
Auto delete / cleanup
axee ::
Pozdravljeni!
Iščem eno rešitev in takega programa še nisem našel.
Ker se mi na računalniku delajo image-i mojega in ostalih sistemov rabim nek simpel način, kako jih avtomatsko zbrisati.
Rad bi namreč, da mi ne briše glede na starost, ampak šele takrat, ko je datotek recimo 5 ali pa ko je neka mapa velika 50GB. Takrat naj bi izbrisal najstarejšo datoteko.
Mi lahko kdo pomaga? Rad bi program, ne neko skripto, ker more bit GUI (imam kar nekaj map za urihtat).
Hvala za odgovore!
Iščem eno rešitev in takega programa še nisem našel.
Ker se mi na računalniku delajo image-i mojega in ostalih sistemov rabim nek simpel način, kako jih avtomatsko zbrisati.
Rad bi namreč, da mi ne briše glede na starost, ampak šele takrat, ko je datotek recimo 5 ali pa ko je neka mapa velika 50GB. Takrat naj bi izbrisal najstarejšo datoteko.
Mi lahko kdo pomaga? Rad bi program, ne neko skripto, ker more bit GUI (imam kar nekaj map za urihtat).
Hvala za odgovore!
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi windows in stari podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1302) | Cold1 |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9827 (8488) | b3D_950 |
» | Prenosnik - ob mirovanju ne zatemni ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 5495 (5101) | win64 |
» | inštalacija na D particijoOddelek: Pomoč in nasveti | 640 (540) | Xserces |
» | brisanje mape v win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1130) | SkIDiver |