Forum » Pomoč in nasveti » inštalacija na D particijo
inštalacija na D particijo
gepard69 ::
Rad bi inštaliru neki programov vendar imam premalo prostora na C particiji. Na kakšen način se inštalira, da gre večina podatkov na D particijo? Govorim o programih, pri katerih te ne upraša za pot....(NokiaInstaler).. Uporabljam XP.
Thanks
Thanks
Preoblikovati?
Ne dase mi pa naredit Formata, ker mi pol cel dan časa uzame za vse programe in gonilnike....
Na C particiji se je nabralo 9GB podatkov. Vendar nimam nevemkakšne programe. Vse kar je možno inštaliram na D ali E...
Sem tudi opazil, da brisanje mailov OE ni učinkovito in jih je potrebno še ročno zbrisat v C:\Documents and Settings\...
Ravno tako FF v mapi..\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Skratka nesnaga se kar nabira in razni programi kot je CCleaner niso učinkoviti.
Še tukaj kak nasvet glede brisanje nesnage...
Ne dase mi pa naredit Formata, ker mi pol cel dan časa uzame za vse programe in gonilnike....
Na C particiji se je nabralo 9GB podatkov. Vendar nimam nevemkakšne programe. Vse kar je možno inštaliram na D ali E...
Sem tudi opazil, da brisanje mailov OE ni učinkovito in jih je potrebno še ročno zbrisat v C:\Documents and Settings\...
Ravno tako FF v mapi..\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Skratka nesnaga se kar nabira in razni programi kot je CCleaner niso učinkoviti.
Še tukaj kak nasvet glede brisanje nesnage...
Yohan del Sud ::
CCleaner je učinkovit, če si dosleden. Bolj verjetno, je da pozabljaš na vse kar si inštaliral in ti zapaca plac.
Evo probaj tole, ne čisti sam zase, pokaže (grafično) pa največje packe za katere nisi niti slutil:
http://windirstat.info/download.html
Še opozorilo: če si res pacek traja diagnoza cel dan. Zato raje nastavi zadevo po delih.
lp
Evo probaj tole, ne čisti sam zase, pokaže (grafično) pa največje packe za katere nisi niti slutil:
http://windirstat.info/download.html
Še opozorilo: če si res pacek traja diagnoza cel dan. Zato raje nastavi zadevo po delih.
lp
www.strancar.com
eieieie1 ::
Lahko ponovno razdeliš particije z ParticionMagic
(nisem prebral celotnega posta, le predvideval sem da imaš recimo 1 disk in razdeljen na C: in D: in ti recimo zmanjka placa na C: na D: pa imaš preveč)
(nisem prebral celotnega posta, le predvideval sem da imaš recimo 1 disk in razdeljen na C: in D: in ti recimo zmanjka placa na C: na D: pa imaš preveč)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eieieie1 ()
amigo_no1 ::
Evo C sem sedaj poveču ;-) Sedaj sem lahko tut Defrag naredu ker je blo dost prostora.
Ne vem pa kako si naj pomagamz Windirstat-om?! Kako naj vem kaj se lahko briše?? Samo vidim katera mapa je najboj napolnjena, kar sem itak že prej vedu. V mapi Windows bi blo treba mal počistit....
Ne vem pa kako si naj pomagamz Windirstat-om?! Kako naj vem kaj se lahko briše?? Samo vidim katera mapa je najboj napolnjena, kar sem itak že prej vedu. V mapi Windows bi blo treba mal počistit....
Yohan del Sud ::
Windirstat samo grafično pokaže koliko je česa in kaj na disku. In nič drugega. Ok, desni gumb tudi briše. Ampak bemtiš, ne nucaj tega v tri dni, ker RES briše. Ta zadeva je sicer ena izmed neobhodnih zadev na reševelanih USB ključkih ...
www.strancar.com
Cold1 ::
Drugače pa lahko tudi vpneš neko mapo iz D:\ (recimo "D:\neka\mapa") na neko mesto na C:\ (recimo "C:\Program Files\Trapast program"), tako bodo vse datoteke, ki bodo šle na mesto vpenjanja v resnici končale v vpeti mapi (ta metoda ne zmoti programov, mislim, da je večinoma sploh ne morejo zaznati).
Glej tule:
nekaj iz Documents and Settings\All Users\NekPrg prestaviti drugam?
In tole:
http://www.rekenwonder.com/linkmagic.htm
Glej tule:
nekaj iz Documents and Settings\All Users\NekPrg prestaviti drugam?
In tole:
http://www.rekenwonder.com/linkmagic.htm
Xserces ::
WoW Cold1 :) zakon tole sploh nism vedu da se to da :D:D
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poln C diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3923 (3197) | Invictus |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1292) | solatko |
» | Samodejno polnjenje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1204) | bukev |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4022 (3802) | opeter |
» | samodejno polnjenje trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2042 (1770) | Pyr0Beast |