» »

glasen ventilator NAS

glasen ventilator NAS

koto ::

Imam nov Netgear redynas duo z dvema HDD 2T. Ventilator je za moje pojme zelo glasen,zadeva je slišna v drugo sobo, pa še zvok ni konstanten, ker mu očitno elektronika spreminja obrate. Zelo me moti......kako naj ga utišam....sem razmišljal o zamenjavi ventilatorja, ki ima dimenzijo 60X60X25 Kateri tihi ventilatorji so čim tišji?

HVALA

kuglvinkl ::

Poglej na sestavi.si za 60mm, pol sčekiraj specifikacije in to je to. Okol 25 dB je precej tiho. Morš tut vedet, da se 60mm venti redko kupujejo, tko da iz glave je težko rečt.

koto ::

kuglvinkl hvala, tale Noiseblocker BlackSilent Fan XR2 - 60mm na sestavi.si bo pomoje pravi ima samo 15dbA. Skrbi me edino, da Netgearovci ne pustijo, da bi posegal v nas, ker bom izgubil garancijo.....je kakšna finta, da jih prelisičim v primeru okvare v garancijskem roku?

worf ::

poizkusi tudi v bios pogledat, mogoče lahko nastaviš kje hitrost ventilatorja..recimo da bo vsaj konstantno na maksimumu, da ne bo stalno spreminjal obrate. Že samo to bo pomojem precej bolj znosno kot če je enkrat glasen in enkrat tih. Ga boš precej lažje preslišal ko se boš navadil na konstanten zvok.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: worf ()

kuglvinkl ::

koto je izjavil:

kuglvinkl hvala, tale Noiseblocker BlackSilent Fan XR2 - 60mm na sestavi.si bo pomoje pravi ima samo 15dbA. Skrbi me edino, da Netgearovci ne pustijo, da bi posegal v nas, ker bom izgubil garancijo.....je kakšna finta, da jih prelisičim v primeru okvare v garancijskem roku?

Mah okvara... kakšna okvara? Prej bodo diski odletel, kot pa NAS. Razen seveda, če gre za tovarniško napako.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8821729 (5994) neocodexx
»

Tihi ventilatorji

Oddelek: Kaj kupiti
131432 (1285) hojnikb
»