» »

PayPal

PayPal

MaykoX ::

Lep pozdrav,

Če ima kdo PayPal račun in ima gor 30€, bi bil zelo vesel če bi mi lahko poslav na moj PayPal račun. Seveda da bi se odolžil nazaj, bi mu jaz poslal 50€ na dom preko pošte v kuverti. Lahko vam dam moj naslov, kje živim, itd. v primeru, da mi nebi zaupali. Denar dobite nazaj 16.6.2011. Lepo prosim, če ste za interesirani me prosim dodajte na MSN ali pa mi pišite preko maila.

MSN: Mayko90@hotmail.com
E-Mail: djmayko11@gmail.com
Xfire: caremayko11

1024 ::

MaykoX je izjavil:

Lep pozdrav,

Če ima kdo PayPal račun in ima gor 30€, bi bil zelo vesel če bi mi lahko poslav na moj PayPal račun. Seveda da bi se odolžil nazaj, bi mu jaz poslal 50€ na dom preko pošte v kuverti. Lahko vam dam moj naslov, kje živim, itd. v primeru, da mi nebi zaupali. Denar dobite nazaj 16.6.2011. Lepo prosim, če ste za interesirani me prosim dodajte na MSN ali pa mi pišite preko maila.

Glede na stil pisanja (note the 'poslav')... gre za istega nateguna kot tukaj...

http://www.internetmojster.com/trgovina...

btw, se splaca do konca prebrat, funnie story.
Fish knows everything.

1024 je izjavil:

MaykoX je izjavil:

Lep pozdrav,

Glede na stil pisanja (note the 'poslav')... gre za istega nateguna kot tukaj...

btw, se splaca do konca prebrat, funnie story.

Oprosti, ampak neznam več pisat pravilno slovenščino. In ne, neda se mi prebrat. Trenutno nimam kreditne kartice, oz. debitne kartice ki bi delovala s PayPalom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MaykoX ()

turkx90 ::

Če hočeš ti jaz pošljem, samo mi najprej pošlji 50 e...Lp

turkx90 je izjavil:

Če hočeš ti jaz pošljem, samo mi najprej pošlji 50 e...Lp

Denar dobim šele 14.6, ampak PayPal denar potrebujem že jutri ali v ponedeljek. Lahko pošljem že 10€ takoj ko dobim 30€ na paypal in ostalih 40€ še 14/15.6.

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

50 takoj, 30 na PayPal. Obljubimo, da te ne bomo nategnili.

Vidm d neverjamete lol, če kdo živi blizu cerknice/postojne/rakeka mu lahku na dom prnesem dnar.

Zgodovina sprememb…

turkx90 ::

Izposodi si od prijatla 50 e in pošlji...in ko dobim v torek dobiš 30 e..:)

PrimozR ::

MaykoX je izjavil:

Vidm d neverjamete lol, če kdo živi blizu cerknice/postojne/rakeka mu lahku na dom prnesem dnar.

Kam ti posredujem naslov?

PrimozR je izjavil:

MaykoX je izjavil:

Kam ti posredujem naslov?

djmayko11@gmail.com/MSN

turkx90 je izjavil:

Izposodi si od prijatla 50 e in pošlji...in ko dobim v torek dobiš 30 e..:)

Ne.

Daj, poberi se od tu :)
Fish knows everything.

1024 je izjavil:

Daj, poberi se od tu :)

Ne kr rabm teh pofukanih 30€ drgač sm najebu.

petrica55 ::

Lahko ti jaz posodim

petrica55 je izjavil:

Lahko ti jaz posodim

Dodaj me na MSN oz. mi piši preko zasebnega sporočila.

karafeka ::

Če imaš klik pri nlb, in si pripravljen najprej naredit prenos na moj račun (kar je mogoče tudi med izven bančnega delovnega česa), ti jaz prenesem na paypal.

karafeka je izjavil:

Če imaš klik pri nlb, in si pripravljen najprej naredit prenos na moj račun (kar je mogoče tudi med izven bančnega delovnega česa), ti jaz prenesem na paypal.

Nimam na žalost, drugače pa bi če bi imel.

Jst bi tut kej na paypal! A date?
Fish knows everything.

1024 je izjavil:

Jst bi tut kej na paypal! A date?

Lepo odj**i iz teme, hvala za razumevanje.

Zgodovina sprememb…

O bog... MaykoX. Par let nazaj sem igral neko igro (GTA) in je bil seveda on tam, Slovenec mi je ponujal da mi bo pomagal pri igri za denar. Razlagal je vse od tega kako on vozi avte in kako je enkrat padel v reko ko ga policija lovila (resnično, ne v igri), potem kako očeta pretepa da mu da 100€ da lahko plača server za igro..Seveda je bil banan tudi na uradnemu forumu. Kradel je remixe drugih prijateljev ter jih kazal kot svoje, seveda je to hotel tudi z mojimi remixi...Nazaj k igri, ko je meni uspelo dobiti 100 igralcev na serverju, njemu pa nikogar, je seveda hotel denar in tudi prosil za podatke in da če mu plačam bomo uspeli..

Trdil da je star 16, torej je zdaj okoli 18, živi pa v Logatcu ali pa na Dolenjskem (tako je meni povedal).

Njegov Youtubechannel - http://www.youtube.com/user/SLOGamerX

Madonca ta človek je na celotenm internetu..

Tko da .. odjebi. ktnxbai
Fish knows everything.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 1024 ()

1024 je izjavil:

O bog... MaykoX. Par let nazaj sem igral neko igro (GTA) in je bil seveda on tam, Slovenec mi je ponujal da mi bo pomagal pri igri za denar. Razlagal je vse od tega kako on vozi avte in kako je enkrat padel v reko ko ga policija lovila (resnično, ne v igri), potem kako očeta pretepa da mu da 100€ da lahko plača server za igro..Seveda je bil banan tudi na uradnemu forumu. Kradel je remixe drugih prijateljev ter jih kazal kot svoje, seveda je to hotel tudi z mojimi remixi...Nazaj k igri, ko je meni uspelo dobiti 100 igralcev na serverju, njemu pa nikogar, je seveda hotel denar in tudi prosil za podatke in da če mu plačam bomo uspeli..

Trdil da je star 16, torej je zdaj okoli 18, živi pa v Logatcu ali pa na Dolenjskem (tako je meni povedal).

Njegov Youtubechannel - http://www.youtube.com/user/SLOGamerX

Madonca ta človek je na celotenm internetu..

Tko da .. odjebi. ktnxbai

Nickname? Hvala za razumevanje.

XsenO ::

Je to morda nova senzacija ala Rok Brumen? :D
1 + 1 = 1

MaykoX je izjavil:

Nop, ni razumevanja.
Fish knows everything.

1024 je izjavil:

MaykoX je izjavil:

Nop, ni razumevanja.

Vredu, očitno bom vseeno dobil kar rabim.

Zgodovina sprememb…

Good for you. Lahko zaklucmo to temo.
Fish knows everything.

def0r ::

Za kaj pa tocno rabis denar?

Gandalfar ::

Dovolj bo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 473 74 75 76 )

Oddelek: Loža
3796769429 (2835) Buggy
»

Pomoč - kako prodajalcu iz eBaya vrniti denar?

Oddelek: Kaj kupiti
252742 (2020) Bojan xxxx
»

PayPal in kreditna kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5316617 (12660) Map
»

Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9217323 (9642) Furbo
»

Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?

Oddelek: Igre
4311855 (10572) Oktan

Več podobnih tem