Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express prenos identitete
Outlook Express prenos identitete
SebyDiamant ::
Imel sem Win ME. Se mi je sesuval. Celoten disk sem skopiral na D:, na C sem naložil Win XP. Maile sem uspešno uvozil, kako pa uvozim identitete?
HVALA!
HVALA!
Aspirinix ::
A si slučajno pred predelavo izvozil mail račune v aif datoteke? Če ne, bolj težko, ker boš moral iti vseh računov peš še enkrat nastavljat.
Drgač imaš vse pošte shranjene v windows/aplication data/identities/{en kup cifer}/microsoft/
Tam nekje bodo datoteke dbx, ki so bazne datoteke v katerih so shranjena sporočila.
Drgač imaš vse pošte shranjene v windows/aplication data/identities/{en kup cifer}/microsoft/
Tam nekje bodo datoteke dbx, ki so bazne datoteke v katerih so shranjena sporočila.
Ziga Dolhar ::
V Windows XP se mapa z identitetami preseli v Documents And Settings/User/Local Settings/Application Data/Identities/
Da ne bo bolelo ;)
Da ne bo bolelo ;)
SebyDiamant ::
V OE 6 nimam možnosti izvoza identitet. Zato jih nisem izvozil. Maile zdaj imam v OE6, nimam pa identitet. Kašen je postopek, da stare spravim nazaj?????
1000x hVALA!
Sebastijan
1000x hVALA!
Sebastijan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook express - problemOddelek: Programska oprema | 1377 (1141) | fosil |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2595 (2347) | chrush |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2959 (2959) | Izi |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2492 (2416) | smetko |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2577 (2469) | knesz |