» »

Spletna stran Prevoz.org ugasnjena zaradi domnevno nezakonitega oglaševanja dela na črno

Izi ::

Monster, lahko pa je šlo samo za enega malo bolj zagretega inšpektorja, ki se je hotel z vestnim delom dokazati v službi in v ozadju ni nikakršne zarote in podkupnin. Po moje najbolj verjetna razlaga.

BlueRunner ::

Če si podpiral, da inšpektorji preganjajo marginalno skupino kadilcev in trošijo svoj čas, za to da uveljavljajo protikadilski zakon, ki je IMO sumljiv zaradi poseganja države v pravice kadilcev in pravice lastnikov lokalov, da se svobodno odločajo, potem te inšpiciranje in globe za marginalno skupino ˝sopotnikov˝ in nepomembne prekrške ˝dela na črno˝ne bi smele presenetiti.

Če enačiš to, da me niti najmanj marginalna skupina kadilcev permanetno zastruplja v prostorih, kjer sem prisiljen delati ali pa nekaj oziroma nekoga čakati, s čemer neposredno škodijo mojem zdravju, mojem dobrem počutju in s tem neposredno posegajo v mojo ustavno pravico do zdravega delovnega okolja in sploh zdravega okolja, s tem, da se inšpektorji spravijo na nekoga, ki si malo zniža svoj račun za benz in v zameno za to nekoga ekstremno poceni (z nižjimi stroški od dejanskih) prepelje iz enega konca države na drugega, potem ti lahko rečem samo, da si zgrešil temo.

Branjenje teorije zarot, chemtrailov in apologetizem početij, ki škodijo zdravju okolice, spadajo v ložo.

Monster ::

mozno tudi to ... pomojem bomo pravi čas zvedli :)
Ka zaboga...

__Ž__ ::

V vsaki od tisočerih cerkva pa še vedno vsak dan med mašo hodijo okoli z mošnjičkom in nabirajo denar. Neobdavčeno gotovino brez računa.

Mošnjiček je na dolgi palici, da lahko seže tudi do tistih, ki sedijo čisto na sredini vrste. In opremljen je z zvončkom, če ga kdo slučajno "ne opazi".

driver_x ::

nisem siguren, ampak se mi zdi, da je razlika med prostovoljnimi prispevki in opravljanjem storitve po vnaprej dogovorjeni tarifi.

Lonsarg ::

Lej nima veze, v normalnem zakonu je notri "zdrava pamet" klavzula.

Oziroma brez tazga člena v zakonu pa imajo inšpektroji vsaj interna pravila glede zdrave pameti.

Oziroma brez takih pravil ima pa vsaj inšpektor na terenu včasih zdravo pamet.

Včasih pa pač vse troje pade in pride do tega:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

IgorGrozni ::

Za kadilski zakon je bil prostor že porabljen in ne bi še enkrat...
To da sem preštopal ohoho kilometrov, tudi ne bi ...

Lahko pa takole:

BMK, da je takšnole preganjanje delitve stroškov neumnost, takšne neobdavčene storitve, so delo na črno. Jaz pač plačam vse davke, da potem od njih plačujem lene študente. Prevozi zmanjšujejo dohodek prevoznikov, ogrožajo prihodke državnega proračuna in posredno zvišujejo moje davke. Zakon je pač zakon in velja za vse. Ne morejo biti študenti spet neka izjema tu.

Upam, da so kazni visoke, da bodo dosledno preganjali kršilce in jih visoko oglobili. Namesto, da si inšpektorji čohajo jajca po udobnih pisarnah, naj vse pošljejo na ˝cesto˝, he, he, in ukinejo to gromozansko gospodarsko škodo, ki jo štoparji delajo državi.
Ti pa se lahko povsem svobodno odločiš, da boš plačeval voznine in visoke profite prevoznikom in nehal kršiti zakone, ki veljajo v naši državi.

Lp. Igor

c0dehunter ::

IgorGrozni, oprosti, ker povzročam gromozansko gospodarsko škodo, vendar tako kot tebe, tudi mene BK in se raje peljem z nekom, ki me pripelje do rodnega kraja po polovični ceni, kot pa da bi najprej šel na vlak, nato pa še avtobus do doma.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

saule ::

Ne razumem zakaj stran kar zapret? Meni je bilo že od samega začetka precej kaskadersko, da so na strani objavljene cene - enostavno se to kolono odstrani, plačilo pa se spremeni v dobrodelni prispevek v smislu da vsak šoferju pusti kolikor mu pač pusti.

TESKAn ::

Se pravi celotna zgodba temelji na prispevku radia Študent.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

IgorGrozni ::

Eh,.. upam da razumete, da gre za satiro.

Lp.Igor

BlueRunner ::

Prevozi zmanjšujejo dohodek prevoznikov

Not my fscking problem. A bomo sedaj prepovedali vse, kar ljudje naredijo zastonj ali kot uslugo, ker s tem "nekoga ob kruh spravljajo"? Tudi OK. Prosim, da takoj nehaš pisati, saj poštenim novinarjem in plačanim blogerjem kradeš kruh od ust.

ogrožajo prihodke državnega proračuna in posredno zvišujejo moje davke

Idiotizem prve klase, ko človek ne ve kaj govori. Če bi vrgel zneske v enačbo, bi ugotovil, da je državni proračun "prikrajšan" za neverjetnih 100€ letno. Pa še to samo in izključno pod pogojem, da nimaš amortizacije, stroškov vzdrževanja in tudi golih stroškov dela. Ko vse to prišteješ, prideš v minus, oškodovanje proračuna in posledično zvišanje davkov pa je je v minusu.

Eh,.. upam da razumete, da gre za satiro

Žal nisem poštekal, ampak sem usekal na prvo žogo. Se posipam s pepelom in takoj nesem pokvarjen detektor sarkazma na servis.

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

__Ž__ je izjavil:

V vsaki od tisočerih cerkva pa še vedno vsak dan med mašo hodijo okoli z mošnjičkom in nabirajo denar. Neobdavčeno gotovino brez računa.


Tole ne vem ce je res, tudi prispevki se obdavcijo, ko presezejo neko vsoto. Je pa mozno, da se motim in si nisem prav zapomnil se iz casov mojega predsednikovanja nekemu drustvu. :)

PS: A se lahko kadilci/nekadilci skidate ven iz te teme? Hvala.

Pyr0Beast ::

Torej je tole en massive PR stunt ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

BlueRunner ::

Če hočeš boljšo satiro: preden se odpeljeta z domnevnim inšpektorjem obvezno pijača. On pir, ti, kot voznik seveda, sok. Če te kasneje poskuša oglobiti, ga obtožiš pijanosti in prijaviš zaradi pitja alkohola med delom in zahtevaš, da se takoj pokliče policijo. Dokaz: račun, ki ga je on sam plačal.

Če pira ne spije, ni vožnje.

Prevelikih posledic na študentih, ki bi tako tankali pire, ni za pričakovati... :))

Pyr0Beast ::

O fuuu.
Ta pravi _ALKO-TEST_ :))
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Karaya 52 ::

IgorGrozni je izjavil:

Prevozi zmanjšujejo dohodek prevoznikov


Pa kaj pol? Prevozniki dobijo že toliko državnih subvencij, da bi me bilo na njihovem mestu sram, glede na to kako gnilo storitev ponujajo. Tako gnilo, da jo že študent z 20 let staro kišto "ogroža". Naj vrnejo denar, od železnic do zadnjega avtobusarja.

Valvoline ::

Ekološko ali ne,pametno ali ne,vzajemno ali ne je to pač delo(tarnsport) na črno,opravljena storitev brez računa. Lepo je bilo dokler je šlo.Pravzaprav sem bil presenečen da inšpekcije niso že zdavneje ukrepal.Škoda jbga,ampak zakon je zakon. Če mal razmisliš z kombijem 8+1 bi se dalo kar fajn zaslužit tkole na črno.Jbga,država hoče svoje.

jype ::

guest #44 ::

Tu treba uporabit zdravo pamet.

Ker z prevozi org, vse kar pridobiš je pozitivna ničla.

Sicer pa ja, če ti pupa da 5 € za benz, ker si jo nekam peljal...je to tudi delo na črno...kao

Zgodovina sprememb…

Valvoline ::

guest #44 je izjavil:

Tu treba uporabit zdravo pamet.

Ker z prevozi org, vse kar pridobiš je pozitivna ničla.

Takole,avto mi pije 12l kurilca=11e relacija MB-Lj-MB,na eno stran 3 osebe nazaj spet 3 osebe.
6x5=30e.(če jih stlačiš 4 še + 10e) Grem 2x danes Mb-Lj-Mb pa sem zaslužil 40-50e. Fajn ane.

Zgodovina sprememb…

RockyS ::

Ali je na strani prevoz.org bil poleg znak € oz. napis EUR? Torej valuta v kateri se plačuje? Ker če ni bilo, potem se nimajo na kaj vsest. Lahko pa bi prevoz.org uporabljal staro valuto, SIT =)

guest #44 ::

Valvoline je izjavil:

guest #44 je izjavil:

Tu treba uporabit zdravo pamet.

Ker z prevozi org, vse kar pridobiš je pozitivna ničla.

Takole,avto mi pije 12l kurilca=11e relacija MB-Lj-MB,na eno stran 3 osebe nazaj spet 3 osebe.
6x5=30e.(če jih stlačiš 4 še + 10e) Grem 2x danes Mb-Lj-Mb pa sem zaslužil 40-50e. Fajn ane.


1. Jaz bi želel, da naj kr pusti država stvari pr miru in se umakne

2. Če že gremo by the rules...ja, potem računaš preveč in boš oglobljen ker profitiraš


Jaz sem do sedaj vedno končal zgolj z pozitivno ničlo.

Mavrik ::

A ni ironično da kaznovanje zagovarja nekdo, ko vozi avto na kurilca?
The truth is rarely pure and never simple.

CrashOver ::

PR je zgleda uspešen, glede na to kakšen BUM je doživela ta tema :) v vseh medijih..
bom še pa jaz kaj prislonil, čeprav ni v moji navadi...

skratka...jaz ne vidim razlike med tem prevozom in pa če nekdo reče da ti položi parket za 5€ po kvadratu (brez računa seveda, ker uradno ne opravlja te storitve)... tak da tu se ni nič za bunit

glede predloga da bi se "določil prostovolni prispevek" je tudi malo govorenje na pamet, saj za pobiranje prostovolnih prispevkov tudi rabiš dovoljenje.. mislim da je to v zakonu no varstvu javnega reda in miru zapisano :) tak da spet pade ideja...

ok. bistvo... če sem se jaz kdaj kam pelal, sem itaq mogo za svojo pot plačat. 100km se pelješ pa če se pelješ sam al pa še s kom. torej, če že grem na pot, in če mi je volja, bom tudi ponudo prevoz, in ka tudi kdaj sem, pa za to nisem hoto niti evra vzet... tisto neko špekuliranje da zaj pa morem avto nabasat da bom pa mel dovol za benz pa mi je malo mimo :) mogoče pa sem samo jaz tak... torej, naj bodo prevozi.org, pa naj folk napiše če hoče koga polek pelat, samo ni pa treba zaj lih vsega kasirat.. če se boš pa mogo sam pelajt, pa boš lih tak mogo sam plačat... mislim da je to bla prvotna vizija prevozov...

a ja.. je pa hecno da se je ta "nepravilnost" ugotovila šele zdaj :)

LP, matej

Izi ::

guest #44 je izjavil:

Jaz sem do sedaj vedno končal zgolj z pozitivno ničlo.

Ker si predobrega srca. Pač nisi sposoben za privatnika.
Grem stavit, da je marsikdo preko strani Prevoz.org služil bolje kot v službi, cel dan prevažal študente naokrog po Sloveniji. Precej boljše delo, kot pa cel dan stati za tekočim trakom ali za kakšno blagajno v trgovskem centru.

Valvoline ::

Mislim da je folk kar masovno začel uporabljat prevoz.org. Jaz tut parkrat. Za SŽ,Ap mislim da se je v številkah kar konkretno poznalo. A ma kdo od ustanoviteljev-administratorjev strani podatek kolk prevozov se je dnevno ponujalo-iskalo? Mislim da bo številka kar konkretna.

Mavrik je izjavil:

A ni ironično da kaznovanje zagovarja nekdo, ko vozi avto na kurilca?

:D
p.s. ne zagovarjam kaznovanje,zarad mene naj se prasci kar umaknejo,ampak se je vedlo da tole ne bo doug šlo.

Zgodovina sprememb…

bf4ed ::

Pa ravno pred wikendom zaprejo stran... :|
Res bi lahko samo na hitro odstranili vse kaj je z € povezano pa bi bilo OK.

Lonsarg ::

Država ima dolžnost, da ponudi enostavno in ekonomično legalno delo za VSE stvari. Tiste stvari, katerih legalna alternativa ni take se jim pravi siva ekonomija in se jih pusti pri miru.

Mavrik ::

bf4ed je izjavil:

Pa ravno pred wikendom zaprejo stran... :|
Res bi lahko samo na hitro odstranili vse kaj je z € povezano pa bi bilo OK.


Tudi vožnja zastonj je v nasprotju z obstoječo zakonodajo, tako da to ne bi pomagalo.
The truth is rarely pure and never simple.

c0dehunter ::

Valvoline je izjavil:

A ma kdo od ustanoviteljev-administratorjev strani podatek kolk prevozov se je dnevno ponujalo-iskalo?


Nekje sem bral, da je na mesec bilo do 15.000 ponujenih prevozov.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Valvoline ::

Izi je izjavil:

guest #44 je izjavil:

Jaz sem do sedaj vedno končal zgolj z pozitivno ničlo.

Ker si predobrega srca. Pač nisi sposoben za privatnika.
Grem stavit, da je marsikdo preko strani Prevoz.org služil bolje kot v službi, cel dan prevažal študente naokrog po Sloveniji. Precej boljše delo, kot pa cel dan stati za tekočim trakom ali za kakšno blagajno v trgovskem centru.

Se popolnoma strinjam,sam sem zaslužil 30e v enem dnevu.

c0dehunter je izjavil:

Valvoline je izjavil:

A ma kdo od ustanoviteljev-administratorjev strani podatek kolk prevozov se je dnevno ponujalo-iskalo?


Nekje sem bral, da je na mesec bilo do 15.000 ponujenih prevozov.

Oho,tole bo kar lepa cifra če mal zračunamo.

Zgodovina sprememb…

Valvoline ::

Kot zanimljivost vam povem da sem pred leti še preden so ustanovil prevoz.org razmišljal dab odpr sp in prevažal študentje in folk z kombijem 8+1 na relaciji MB-LJ-MB,pa ono poberem vas doma,pustim kjer hočete po želji.... In veste kaj? Zakonsko je to prepovedano? Sploh ne moreš sp-ja odpret za ta namen absolutno pa ne taxi varijante door to door. WTF? Ne moreš verjet.
p.s.
Ščitijo SŽ,in AP.

Zgodovina sprememb…

St235 ::

Zakaj ne moreš odpret spja za tako stvar? kako pa potem delujejo shuttle service kot je:
PREVOZI MARKUN
ZUP PREVOZI
Taxi tima eksperes
itd.

Jih pokličep te poberejo kjer jim naročiš plačaš 5€ pavšala in te peljejo naprimer na letališče. Seveda za tistih 5€ dobiš račun in plačjo cesarju kar je cesarjevega.

spamer ::

BlueRunner je izjavil:

DeeJay je izjavil:

pol nej tut bolha.com in podobne zaprejo.... tam se tut vse prodaja brez računa (fizične osebe)

1. TI SI ŽE TRETJI, KI NE ŠTEKA. INŠPEKTOR SE JE SPRAVIL NA MODELA, KI JE VOZIL, NE NA STRAN! STRAN JE ZAPRTA, DA SE INŠPEKTORJEM PRI NJIHOVEM NADLEGOVANJU NE ASISTIRA.

2. Ne si misliti, da inšpektorji ne težijo do onemoglosti tistim, ki na Bolhi prodajo malo več stare krame, kot je inšpektorju všeč.


Dej upam, da se hecs to glede BOLHE, ker cene je sla cela drzava u kurac in zato je kriv Pahor in predsednik drzave, saj oni so na vrhu in oni imajo da ukrepajo!!!!!!!! Sicer pa kolikor vem je Pahor tisti, ki je dajal razne pakete ven, kako zajebati ljudi, glede reforme in zakon o malem delu. niso normalni. To mafijo je treba aretirat.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

vir ::

Ta spletna stran je imela poleg tega da je marsikoga, ki nima urejenega javnega prevoza pripeljala na cilj tudi ta rezultat, da je zmanjševala onesnaževanje okolja. Če je šel nekdo z nekom v nek kraj, mu npr. ni bilo treba iti z avtom do železniške postaje, ali pa npr. ni rabil iti na cilj s svojim avtom, ampak je šel z nekom, ki je itak imel namen iti v tisti kraj.

Že res da je bila država na ta način prikrajšana za kak evro ampak državljan-študent je imel korist prihranek drobiža in časa. Če je s tem kdo delal na črno, ga bi pa lahko odkrili in kaznovali na drug način, ne pa da enostavno zaprejo spletno stran. Nekdo, ki na spletni strani ponuja npr. prevoz v tujino za več oseb, in to še vsak teden ob isti uri je lahko že sumljiv.

Inšpektorji bi si tako zaslužili kruh na terenu, tistih ki delajo na črno pa tako že kmalu več ne bi bilo na tej spletni strani.

Zakaj ne bi tako kot spletno stran zaprli tudi slovenske ceste in zaprli bencinske? S tem bi število žrtev na slovenskih cestah zmanjšali na 0. Ravno včeraj je po TV rekel en policaj, da je letos število smrtnih žrtev za 10% večje kot lani. Ali to pomeni da vse povečevanje kazni ni imelo učinka? Zakaj potem še naprej višajo kazni če ni imelo učinka? Mogoče pa je teh 10% naraščanje števila samomorov? Slovenija je država z enim od procentualno največjim številom samomorov na prebivalca, pa te informacije skoraj nikjer ne zaslediš.
Koliko je nesreč, kjer je oseba brez razloga zapeljala na nasprotni pas, koliko je oseb ki so se ga šle pred samomorom napiti da bodo lažje storile samomor. Seveda takoj slišiš da je kriv alkohol in že je tu razlog za višje kazni česar rezultat bo morda še večji % nesreč zaradi obupanosti-revščine.

KrCbelca ::

bf4ed je izjavil:

Pa ravno pred wikendom zaprejo stran... :|
Res bi lahko samo na hitro odstranili vse kaj je z € povezano pa bi bilo OK.


Ne pred vikendom. Pred referendumskim vikendom... ;)
C2Q Q6600, P5W DH Deluxe,6GB 800MHz Rama
GF 8600gt, 2xSataII WD 250GB, LC Power 550W Green Power
----watter in my vains----

g. Oden ::

Seveda so zaprli stran, če jim železnice (in še marsikatera druga vrsta javnega prevoza) propadajo, ko pa študentje in mnogi drugi raje obiščejo prevoz.org in plačajo tri do štirikrat manj za prevoz. Da pa bi pri Železnicah spremenili strategijo in spravli kamione s cest na vlake, to pa ne! Jah, možnosti za rešitev železnic je vsaj 10! V novici opisana pa definitivno ni ena izmed njih! Zdaj pa tako, ali smo Slovenci res tako neumni, da si svoje države niti ne zaslužimo in bi bilo boljše, če bi kar ostali pod Nemci, Srbi, Italjani... ? Nekoč bi rekel "Niti slučajno!" danes pa res nisem več prepričan.

spamer ::

Drzavo ne briga okolje, njih briga samo kako kasirati denar. Skrb za okolje je samo izgovor, kako se dodatno obdavciti ljudi za zrak, ki ga dihajo. Pa ne verjeti, da je drzavo kdaj res brigalo kaj za okolje no.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Manu ::

Lahko razumem, če so dobili nekoga, ki je delal na črno (na veliko). Ne razumem pa zakaj so zaprli celotno spletno stran? Je mogoče lastnik spletne strani tisti, ki so ga dobili (da je delal na črno)?

Čakam od države več informacij.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

spamer ::

vir je izjavil:

Zakaj ne bi tako kot spletno stran zaprli tudi slovenske ceste in zaprli bencinske? S tem bi število žrtev na slovenskih cestah zmanjšali na 0. Ravno včeraj je po TV rekel en policaj, da je letos število smrtnih žrtev za 10% večje kot lani. Ali to pomeni da vse povečevanje kazni ni imelo učinka? Zakaj potem še naprej višajo kazni če ni imelo učinka? Mogoče pa je teh 10% naraščanje števila samomorov? Slovenija je država z enim od procentualno največjim številom samomorov na prebivalca, pa te informacije skoraj nikjer ne zaslediš.
Koliko je nesreč, kjer je oseba brez razloga zapeljala na nasprotni pas, koliko je oseb ki so se ga šle pred samomorom napiti da bodo lažje storile samomor. Seveda takoj slišiš da je kriv alkohol in že je tu razlog za višje kazni česar rezultat bo morda še večji % nesreč zaradi obupanosti-revščine.

Ja verjetno ogromno ljudi res naredi samomor, to pa zato, ker smo slovenci bolj napreden in inteligenten narod in se raje ubijemo, kot, da sluzimo temu pokvarjenemu sistemu. Sicer pa eni vsaj vzamejo se koga z sabo, ko naredijo samomor, samo skoda, da so to nedolzni ljudi.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Alencica ::

gzibret, je že kaj odgovora?

IgorGrozni ::

PS: A se lahko kadilci/nekadilci skidate ven iz te teme? Hvala.

Big Whale:

...spet zamujaš. Kot vedno. Ccc. Je pa bilo to vseeno, kot vedno pri tebi ...razumno, odločno, potrebno. Bravo, braavo!

Lp. Igor

vorantz ::

*facepalm*

Lahko PROSIM spremenite naslov novice ffs

again...
Lastniki strani so stran začasno zaprli, da ne bodo inšpektorji še koga oglobili...

Freezy ::

Do nadaljnjega vam zato svetujemo, da ne ustavljate štoparjem, niti da ne štopate.


Zakaj? A je samo štopanje in pobiranje štoparjev brez plačila tudi sporno? Če poberem štoparja, lahko samo upam, da ni inšpektor, al kako?

smash ::

ne vem zakaj nebi mogel inšpektorju, po tem ko se razkrije, enostavno povedati, naj se pobere ven iz avta in potem odpeljati..mislim da nima nobene pravice v mojem avtu od mene zahtevati kakršnokoli legitimacijo in podobne stvari

St235 ::

Že res da je bila država na ta način prikrajšana za kak evro ampak državljan-študent je imel korist prihranek drobiža in časa. Če je s tem kdo delal na črno, ga bi pa lahko odkrili in kaznovali na drug način, ne pa da enostavno zaprejo spletno stran. Nekdo, ki na spletni strani ponuja npr. prevoz v tujino za več oseb, in to še vsak teden ob isti uri je lahko že sumljiv.


ŠE 100tič STRAN SO ZAPRLI LASTNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inšpektor je kaznoval ENEGA, ki je storitev oglaševal preko te strani. Pa še to je samo nepreverjena informacija Radia ŠTUDENT! Sama sstran kot takšna nikogar ne moti. SE pa je našel inšpektor, ki je ocenil, da je zaračunavanje prevozov po v naprej objavljeni tarifi delo na črno. Tehnično gledano ima prav. Kaj je bilo v konkretnem primeru se NE VE. Lahko je šlo dejansko za nekoga, ki te storitve tudi drugače orpavlja in je v tem videl možnost za neobdavčen zaslužek. NIHČE ni nikogar kaznoval, ker si je delil stroške za bencin in ker si je kdo komu plačal pivo. Kazen je bila za delo na črno, ker je nekdo zaračunal storitev brez ali ustreznih dovoljen ali ker ni usterzno obračunal davka.

smash je izjavil:

ne vem zakaj nebi mogel inšpektorju, po tem ko se razkrije, enostavno povedati, naj se pobere ven iz avta in potem odpeljati..mislim da nima nobene pravice v mojem avtu od mene zahtevati kakršnokoli legitimacijo in podobne stvari


Ne vem zakaj policaju ne poveš naj si j***** mater in odpelješ dalje naslednjič ko te bo ustavil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

RejZoR ::

knesz je izjavil:

"Denarja za prevoz pa ne smem vzeti." "Pa če ga pozabim na sedežu?" "Pol pa lahko. "(Socialistični kulak)


Haha, epic komentar in kot nalašč za to situacijo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

spamer ::

lol en komentar na 24ur:)

NAJ GRE INŠPEKTOR TUDI V NEDELJO K MAŠI IN OGLOBI ŽUPNIKA, KER NEUPRAVIČENO POBIRA LEPE DENARJE.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

smash ::

St235 je izjavil:

Že res da je bila država na ta način prikrajšana za kak evro ampak državljan-študent je imel korist prihranek drobiža in časa. Če je s tem kdo delal na črno, ga bi pa lahko odkrili in kaznovali na drug način, ne pa da enostavno zaprejo spletno stran. Nekdo, ki na spletni strani ponuja npr. prevoz v tujino za več oseb, in to še vsak teden ob isti uri je lahko že sumljiv.


ŠE 100tič STRAN SO ZAPRLI LASTNIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inšpektor je kaznoval ENEGA, ki je storitev oglaševal preko te strani. Pa še to je samo nepreverjena informacija Radia ŠTUDENT! Sama sstran kot takšna nikogar ne moti. SE pa je našel inšpektor, ki je ocenil, da je zaračunavanje prevozov po v naprej objavljeni tarifi delo na črno. Tehnično gledano ima prav. Kaj je bilo v konkretnem primeru se NE VE. Lahko je šlo dejansko za nekoga, ki te storitve tudi drugače orpavlja in je v tem videl možnost za neobdavčen zaslužek. NIHČE ni nikogar kaznoval, ker si je delil stroške za bencin in ker si je kdo komu plačal pivo. Kazen je bila za delo na črno, ker je nekdo zaračunal storitev brez ali ustreznih dovoljen ali ker ni usterzno obračunal davka.

smash je izjavil:

ne vem zakaj nebi mogel inšpektorju, po tem ko se razkrije, enostavno povedati, naj se pobere ven iz avta in potem odpeljati..mislim da nima nobene pravice v mojem avtu od mene zahtevati kakršnokoli legitimacijo in podobne stvari


Ne vem zakaj policaju ne poveš naj si j***** mater in odpelješ dalje naslednjič ko te bo ustavil.


policaj nima kaj počet v tvojem avtu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uber kaznovan v Franciji, Nemčija zavrnila pritožbo

Oddelek: Novice / Ostale najave
4215929 (13382) nekikr
»

Prevoz.org vozi! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18023490 (11087) fosil
»

Spletna stran Prevoz.org ugasnjena zaradi domnevno nezakonitega oglaševanja dela na č (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / NWO
38584015 (69096) BlueRunner
»

Prevoz.org ugasnjen (II) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
11324855 (20143) BlueRunner

Več podobnih tem