Forum » Loža » Anketa o računalniških igrah
Anketa o računalniških igrah
Knez Fjodor ::
Slo-Techovci ste res zbirka precej izobraženih ljudi, nabranih iz vseh vetrov in zato se mi zdite dober vir podatkov za moje raziskovanje.
Anketo potrebujem v sklopu študija. Pomagala mi bo sploh določiti obseg igranja iger - ob tem pa bom tudi vesel dobrih komentarjev med samim izpolnjevanjem ankete.
Do ankete lahko dostopate preko povezave: http://goo.gl/tVQE9
Moja malenkost se vam že v naprej ponižno zahvaljuje!
Anketo potrebujem v sklopu študija. Pomagala mi bo sploh določiti obseg igranja iger - ob tem pa bom tudi vesel dobrih komentarjev med samim izpolnjevanjem ankete.
Do ankete lahko dostopate preko povezave: http://goo.gl/tVQE9
Moja malenkost se vam že v naprej ponižno zahvaljuje!
Mavrik ::
Na prvem zaslonu popravi "izpolnete" v "izpolnite". Pa zakaj točno v anketi o računalniških igrah ne morem odgovoriti, da moj prosti čas preživljam z igranjem iger... lahko pa dam "gledam TV"? :)
Drugače pa plus točke ker nisi pisal o "igricah" ;)
Drugače pa plus točke ker nisi pisal o "igricah" ;)
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Napis popravljen, hvala. Uf, hvala za pripombo, na žalost pa ne morem tega popraviti, ker imam že odgovore od prej in bi jih to lahko razvrednotilo. Lahko pa napišeš pod "drugo" igre. Bom ročno upošteval te odgovore.
St235 ::
Kaj točno predstavljajo tisti komentarji pri zvrsteh iger, ki se pojavljajo v oklepajih?
Na primer Igranje fantazijskih vlog (raziskovanje)? Raziskovanje česa? FRP temelji na razvoju lika, razsikovanje pa je temelj tudi številnih drugih iger na primer ploščadnic. podobno je pri ostalih.
In kaj razumeš po Aktivnosti z družino ali prijatelji?
Namreč tako preživim veliko večino prostega časa in vključuje tako šport (košarka, odbojka ), hobije, geldanje televizije (zvečer z punco) še na vrtu ne delam/obdelujem sam.
Na primer Igranje fantazijskih vlog (raziskovanje)? Raziskovanje česa? FRP temelji na razvoju lika, razsikovanje pa je temelj tudi številnih drugih iger na primer ploščadnic. podobno je pri ostalih.
In kaj razumeš po Aktivnosti z družino ali prijatelji?
Namreč tako preživim veliko večino prostega časa in vključuje tako šport (košarka, odbojka ), hobije, geldanje televizije (zvečer z punco) še na vrtu ne delam/obdelujem sam.
Oklepaji so napisani kot namig, ki pomaga pri odločanju. Najpomembnejša je zvrst, vsebina oklepaja pa je le kot pomoč. Ker so igre zelo raznolike - zvrsti naj bi bilo po nekaterih ocenah čez 50 - sem skušal tole čim bolj omejiti. Seveda sem tudi kaj spregledal. Debate glede razdelitve iger so precej težke :-) Pomembno je to, da izberete po občutku.
Čas z družino je mišljen zelo splošno. Bolj specifični odgovori imajo prednost. V to splošno kategorijo spadajo stvari, ki niso navedene med točnimi odgovori - pivo s prijatelji, družinski sprehodi po parkih in podobno.
Čas z družino je mišljen zelo splošno. Bolj specifični odgovori imajo prednost. V to splošno kategorijo spadajo stvari, ki niso navedene med točnimi odgovori - pivo s prijatelji, družinski sprehodi po parkih in podobno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So igre otročje? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8813 (6894) | gruntfürmich |
» | FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 87503 (60649) | Heisenberg |
» | Zakaj igramo MMORPGje?Oddelek: Igre | 3545 (2631) | greev84 |
» | Anketa o igranju rač. iger, za diplomsko nalogoOddelek: Loža | 3005 (2341) | imagodei |
» | Anketa o igranju MMORPG-jevOddelek: Igre | 1840 (1535) | Pegaz |