» »

Zaklenjen disk na laptopu ?

Zaklenjen disk na laptopu ?

#000000 ::

Kupil sem acer prenosnik ki je imel zanič plato, plato sem porihtal in je jajce shodilo OK. Notri je bil toshibin disk TOSHIBA MK6025GAS in gor naložen win xp, ker je bil ta sistem poln nwkih virusiv in crackov ipd. sem lepo vzel Hiren's boot cd in pobrisal eno particijo drugo mi ni pustilo, naredim restart in evo hudič hoče met HDD password. Pokličem prodajalca in ga vprašam kako je geslo on nima blag veze in pravi da je to nalagal nek njegov znanec in da tudi on ne ve gesla.

WTF. Kaj sploh lahko naredim

St235 ::

99% menjaš disk.

Ne vem če bo to odpravlo zadevo, kaj če dam notr drug disk in bo spet težil za pasword, oz bo kar sam zaklenil tudi nov disk, ker pasword je nastavljen v biosu, in tudi lahko pridem v bios in nastavim super password ampak mi še vedno ne pisti zamenjat gesla za HDD, hoče naj vpišem starega, a tega ne ve moben.

Bojim se da ko bom utaknil not druf disk da bo isto kot je, bootam lahko tudi s DVDja ampak noben windows mi ne zazna tega diska.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

DeeCoy ::

mogoče ve geslo tisti, od katerega je bil računalnik

Če si slučajno spregledal, prodajalec pravi da ne ve gesla, niti ga ne ve tisti ki mu je nalagal sistem.
Sem dal not drug disk in normalno naložil xp, zaenkrat dela OK.

DeeCoy ::

se opravičavam :D potem daj pa ta disk v drug računalnik in poskusi. Če ne gre najdi en program da prepišeš cel disk z nulami.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čiščenje računalnika pred predajo

Oddelek: Pomoč in nasveti
434833 (3253) imagodei
»

Windows 8 problem

Oddelek: Operacijski sistemi
181345 (1111) boris22
»