Forum » Zvok in slika » Grafična - 3 izhodi
Grafična - 3 izhodi
Dzuro10 ::
Iščem grafično kartico, kamor bi lahko priklopil 3 monitorje. Izhodi morajo biti obvezno ali vga ali dvi (lahko kombinirano). Mogoče bi se lahko uporabil tud
Zanima pa me tudi, če se da priklopit 3 monitorje na PC tako, da uporabiš 2 izhoda iz grafične kartice + 1 izhod iz matične plošče. Ali bi to delovalo?
Zanima pa me tudi, če se da priklopit 3 monitorje na PC tako, da uporabiš 2 izhoda iz grafične kartice + 1 izhod iz matične plošče. Ali bi to delovalo?
Senitel ::
To ne bo šlo. Edino Radeon-i imajo 3 izhode, vendar tam nujno rabiš uporabit vsaj en native display port priključek. Lahko pa upotabiš 2 izhoda iz grafične in dodatno vklopiš integrirano grafo na matični in gor priklopiš še en monitor (ali pa dve grafični kartici). Če ti seveda to ne ugasne grafične kartice.
dzinks63 ::
Npr.:
HD5770 FleX
opis
HD5770 FleX
opis
Priložena sta še adapter DVI-DSUB in, pomembneje, adapter HDMI-DVI, s katerim lahko na kartico preprosto priključimo tri monitorje prek DVI-ja
Dzuro10 ::
Aha, hvala. A pa mora biti obvezno model flex, ali je lahko običajna HD 5770?
Se pravi sploh ni važno, kam priklopiš 3. monitor - ali na HDMI ali na DisplayPort?
Glede 3. monitorja s kombinacijo grafična + onboard sem enkrat probal pa ni delalo. Verjetno je odvisno od matične...
Se pravi sploh ni važno, kam priklopiš 3. monitor - ali na HDMI ali na DisplayPort?
Glede 3. monitorja s kombinacijo grafična + onboard sem enkrat probal pa ni delalo. Verjetno je odvisno od matične...
prox ::
ali pa kupiš 2 grafični kartici (rabljeni če hočeš, je bol poceni). Pa maš lahko 4 DVI izhode.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
Senitel ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična, ki podpira tri zaslone.Oddelek: Strojna oprema | 1118 (881) | filip007 |
» | DisplayPorti nagraficni in 4 monitorjiOddelek: Strojna oprema | 1651 (1408) | AgiZ |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7135 (6387) | Janac |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8640 (7772) | frudi |
» | crknila grafična 8800gt, rabim zamenjavoOddelek: Kaj kupiti | 5423 (4452) | Dragi |