Forum » Omrežja in internet » Google Koledar me ne opominja več na email?
Google Koledar me ne opominja več na email?
PujsaPepa ::
Prejšnji teden je nahal sporočati dogodke iz koledarja (Opomnik) tudi na email (gmailov). Se to dogaja tudi drugim ? Ko pride do dogodka, se mi prijavno okno pokaže na zaslonu, v gmail mailbox pa ne dobim nič več. Ne, ni šel v Spam mapo. Ja nastvitve so enake kot pred tedni. Oba opomnika vlkjucena: in e-pošta in pojavno okno.
Kam se naj obrnem - koga pokličem na Gmail ?
Kam se naj obrnem - koga pokličem na Gmail ?
Aston_11 ::
Poglej nastavitve pri koledarju. imaš opcijo, da dodaš opomnik. Dodaj opomnik, da ti pošlje tudi v gmail. Nekaj so spreminjali ja, jaz jih ne dobivam več na SMS, pa sem ravnokar popravil.
PujsaPepa ::
Poglej nastavitve pri koledarju. imaš opcijo, da dodaš opomnik. Dodaj opomnik, da ti pošlje tudi v gmail. Nekaj so spreminjali ja, jaz jih ne dobivam več na SMS, pa sem ravnokar popravil.
Ja, imam to opcijo vklopljeno, saj sem napisal "...Oba opomnika vlkjucena: in e-pošta in pojavno okno..."
Ti na SMS ne dobivas. Kaj v gmail mailbxo dobivas ?
Kaj si popravljal ? ti zdaj dela - kam - na SMS ali MAILBOX ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsaPepa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google ukinja Inbox, ostaja dobri stari GmailOddelek: Novice / Ostale najave | 12438 (8572) | sgdjkdlsugi4 |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2534 (2303) | jukoz |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6985 (5002) | wiwa |
» | google calendar SMS ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1610 (1354) | mared |
» | Organiziranje svojega življenjaOddelek: Programska oprema | 3938 (2974) | neres |