Forum » Pomoč in nasveti » računalnik v fazi mirovanja
računalnik v fazi mirovanja
iztok76 ::
Pozdravljeni,
potrebujem pomoč, saj ne vem kaj naj naredim ker mi računalnik ob zagonu ne zažene windows viste ampak izgleda kot da je takoj prešel v fazo mirovanja. Na zaslonu se tudi nič ne pojavi in tudi ventilator deluje bolj počasi kot ponavadi.
Hvala za pomoč!!
Iztok
potrebujem pomoč, saj ne vem kaj naj naredim ker mi računalnik ob zagonu ne zažene windows viste ampak izgleda kot da je takoj prešel v fazo mirovanja. Na zaslonu se tudi nič ne pojavi in tudi ventilator deluje bolj počasi kot ponavadi.
Hvala za pomoč!!
Iztok
iztok76 ::
Ni nikogar, ki bi mi lahko pomagal s kakšnim nasvetom? Očitno je prezahtevno vprašanje. ;-(
BALAST ::
Imaš mogoče te Winse na prenosniku?
Ker meni se pogosto obesita tako Win7, kot Vista, če preide prenosnik v mirovanje.
Pomaga edino izklop iz el. omrežja in fizični odklop baterije za par sekund.
Na sumu pa imam da prenosnik nima tako dobre regulacije napetosti in se OS obesi ob zagonu iz pripravljenosti ali mirovanja.
Ker meni se pogosto obesita tako Win7, kot Vista, če preide prenosnik v mirovanje.
Pomaga edino izklop iz el. omrežja in fizični odklop baterije za par sekund.
Na sumu pa imam da prenosnik nima tako dobre regulacije napetosti in se OS obesi ob zagonu iz pripravljenosti ali mirovanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2571 (2205) | sočan |
» | Externi disk spraviti v sleep...Oddelek: Strojna oprema | 1985 (1346) | biasko |
» | HP EliteBook 8530p problemi z XPOddelek: Operacijski sistemi | 2359 (1989) | Nuke_H2 |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11987 (8971) | vbohinc |
» | Vista, paricija in XPOddelek: Operacijski sistemi | 820 (760) | bluefish |