Forum » Programska oprema » corrupted word file
corrupted word file
schchs ::
Pozdravljeni :)
Word mi javlja: "Datoteke projektna ni mogoče odpreti, ker je prišlo do težav z vsebino." Pod "Podrobnosti" piše "
Imel sem veliko napisano, in ni nikjer backup datoteke ki bi bila vsebinsko sploh uporabna. Probal sem tudi restore pograme, vendar ti le obnovijo vsebino ne pa oblikovanja itd.
Sem že googlal pa vendar nič ni pomagalo.
Kaj bi lahko bil problem? Kako lahko obnovim datoteko?
lp
Word mi javlja: "Datoteke projektna ni mogoče odpreti, ker je prišlo do težav z vsebino." Pod "Podrobnosti" piše "
Imel sem veliko napisano, in ni nikjer backup datoteke ki bi bila vsebinsko sploh uporabna. Probal sem tudi restore pograme, vendar ti le obnovijo vsebino ne pa oblikovanja itd.
Sem že googlal pa vendar nič ni pomagalo.
Kaj bi lahko bil problem? Kako lahko obnovim datoteko?
lp
fosil ::
Lahko na primer probaš zadevo odpret v LibreOffice.
Ampak jaz bi bil na tvojem mestu vesel, da si vsaj vsebino dobil nazaj. Marsikdo s tako napako zgubi vse.
Za v bodoče pa backup pomembnih zadev.
Ampak jaz bi bil na tvojem mestu vesel, da si vsaj vsebino dobil nazaj. Marsikdo s tako napako zgubi vse.
Za v bodoče pa backup pomembnih zadev.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus na usb ključku?Oddelek: Informacijska varnost | 2949 (2304) | [D]emon |
» | Trojan.Gpcoder.G (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 200054 (193242) | Cold1 |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6993 (6450) | T_F_7 |
» | Apache Alias pomočOddelek: Omrežja in internet | 1238 (1149) | BlueRunner |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4215 (3817) | imagodei |