Forum » Omrežja in internet » Domači spletni strežnik-spletna stran težava
Domači spletni strežnik-spletna stran težava
mihy11 ::
Imam težavo.Namestil sem na domači spletni strežnik Travian Clone.Ko sem ga namestil in se hotel prijaviti pod admin-a strani mi je napisalo naslednje:
Notice: Undefined variable: input in C:\xampp\htdocs\travian\engine\bbcode.php on line 182
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\xampp\htdocs\travian\engine\database.php on line 23
Kaj naj storim, da bo stran delovala brez težav?
Notice: Undefined variable: input in C:\xampp\htdocs\travian\engine\bbcode.php on line 182
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in C:\xampp\htdocs\travian\engine\database.php on line 23
Kaj naj storim, da bo stran delovala brez težav?
Tarzan ::
sem zgooglal travian clone, in poskusil testno skripto inštalirat. Zadeva dela brez vsakih problemov, vsaj jaz jih nisem opazil. Takole zgleda zadeva http://podgana.com/devana
Ker verjetno gre za kako drugo skripto ne morem pomagat, je pa tako, da ponavadi v navodilih dobiš točna navodila kako in kaj. V primeru devana skripte (opensource Travian like projekt) je txt datoteka, kjer so hitra navodila, s katerimi ne moreš sfalit, navodila za igranje so pa na samem sajtu potem.
Ker verjetno gre za kako drugo skripto ne morem pomagat, je pa tako, da ponavadi v navodilih dobiš točna navodila kako in kaj. V primeru devana skripte (opensource Travian like projekt) je txt datoteka, kjer so hitra navodila, s katerimi ne moreš sfalit, navodila za igranje so pa na samem sajtu potem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bbpress adminOddelek: Izdelava spletišč | 943 (817) | bole80 |
» | Php register/login problemOddelek: Izdelava spletišč | 2751 (2162) | keworkian |
» | php pomoč (sql)Oddelek: Programiranje | 905 (733) | joebanana |
» | težave z joomlo!Oddelek: Omrežja in internet | 897 (735) | AndrejS |
» | Koda za prijavoOddelek: Izdelava spletišč | 1226 (1081) | alien01 |