Forum » Pomoč in nasveti » DVD shut down PC
DVD shut down PC
spacejam ::
Vceraj sem montiral na ABIT KG7 lite z novim biosom 9M AMD 2100+ in ram 512MB in 80GB disk, zrihtam vse da dela, vzamem V DVD 106s DVD od jokerja pol recem a in masina se resetira!!!! kaj zdej, vzamem ven dvd in racunalo se zalaufa znova, poskusim se enkrat u vidi se zalafa dvd...boom spet reset. Pogledam nastavitve od biosa ce zajbava procesor.
AMD vredu, disk vredu , rami vredu, vse v biosu dela kot bi moralo. pomisilm kaj ce je bios? prej se mi ni ko sem imel stari bios za TB1400. kje je point? pozna kdo kak trik? Nisem imel cas ugotovit kaj je narobe, zato sem ga izklopil tako da imam samo pekaca pa do nadaljnega (beri petek) cakam na pomoc ali na .......
Hvala vsem se ga slisimo!!!
AMD vredu, disk vredu , rami vredu, vse v biosu dela kot bi moralo. pomisilm kaj ce je bios? prej se mi ni ko sem imel stari bios za TB1400. kje je point? pozna kdo kak trik? Nisem imel cas ugotovit kaj je narobe, zato sem ga izklopil tako da imam samo pekaca pa do nadaljnega (beri petek) cakam na pomoc ali na .......
Hvala vsem se ga slisimo!!!
Space-jam Team & Co.
- spremenil: spacejam ()
Boky ::
Jaz sem imel enake probleme. Masina se je resetirala oz isklopila ko sem dal cd v DVD(pioneer 105). Ko sem zamenjal napajalnik je problem zginil.
RiNC ::
Enako. Tudi jaz mam Pioneer DVD 106s, pa mi je tud al zamrzno al pa resetiral rac ko sem dal not dvd.
Menjal sem ohisje (tudi napajalnik seveda) + Winse, pa so tezave izginle. Sicer ne vem kaj je pripomoglo k temu, al prvo al drugo. Prej sem mel 200W + win98SE, zdaj mam 300W + winXPpro.
Pa si misli!
Menjal sem ohisje (tudi napajalnik seveda) + Winse, pa so tezave izginle. Sicer ne vem kaj je pripomoglo k temu, al prvo al drugo. Prej sem mel 200W + win98SE, zdaj mam 300W + winXPpro.
Pa si misli!
spacejam ::
jaz mam 300w napajalnik in winXP pro? DVD 106s in ne stekam v cemu je trik, od kar sem dal nov bios!!!!!! se kak predlog!!!
Space-jam Team & Co.
Boky ::
Jaz sem imel en star, 200W napajalnik, ki je zgleda svoje ze odsluzo. Priklop DVD-ja je bil zgleda kaplja cez rob za njega.
Ce ti je stvar zacela zajebavat po menjavi bios-a, pa verjetno ni napajalnki kriv.
Ce ti je stvar zacela zajebavat po menjavi bios-a, pa verjetno ni napajalnki kriv.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 16874 (8913) | Vlad Tepeš |
» | Čuden problem z compom...Oddelek: Pomoč in nasveti | 804 (625) | SaS |
» | Pomoc pri Konfiguraciji za vsesplosno mletje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4247 (3509) | Zheegec |
» | kupujem novo mašinoOddelek: Kaj kupiti | 2030 (1252) | bond007 |
» | now computer - very soon!Oddelek: Kaj kupiti | 1977 (1651) | Daishi |