Forum » Operacijski sistemi » peka WIN7
peka WIN7
SLOsid ::
jaz mam pa en majčken problem, Kupo sem laptop Hp 620 series in mam gor OS linux suse. Ker mi ni ravno všel sem se odločo, da ga bom formatiral in instaliro gor WIN 7 ampak do zdaj sem delal vse preko zuanjega trdega diska ali pa prek cd-ja(ampak ne da ga bios zazna).
Zdaj pa me zinama KAKO zapečti WIn7 na DVD da bi mi jih bios zaznal če ma gdo kako min časa mi prosim naj napise s kerim programom je najbolse(Nero mam za 1x na PC) v glavnem postopek bi lepo proso.
Hvala za odgovore v naprej
Zdaj pa me zinama KAKO zapečti WIn7 na DVD da bi mi jih bios zaznal če ma gdo kako min časa mi prosim naj napise s kerim programom je najbolse(Nero mam za 1x na PC) v glavnem postopek bi lepo proso.
Hvala za odgovore v naprej
pravnik ::
Instaliraj si free program ImageBurn in zapeči z 1x hitrostjo. Ko zapečeš pa moraš v biosu nastavit - boot from dvd in to je to
zavajon ::
Inštalacijo lahko narediš tudi na USB ključku, disku. Link.
Sicer pa v Nerotu izbereš opcijo DVD, nato DVD Copy in greš po navodilih (Next, Next, Next,...)
Sicer pa v Nerotu izbereš opcijo DVD, nato DVD Copy in greš po navodilih (Next, Next, Next,...)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zavajon ()
Hvala pravnik in zavajon.
Prvo bom poskusil preko DVDja pa bomo vidli kaj bo.
Glede da si naredo popravek za nero.. Jaz nimam nobenega dvdja ki bi bili "original" WIN7
imam vsebino torrentov. tak da ne razumum zakaj bi uporabil nero DVD copy
pravnik tukaj v programu ImageBurn dam image to disk?
Pečem sliko na dvd ali že odpakirane datoteke?
Prvo bom poskusil preko DVDja pa bomo vidli kaj bo.
Glede da si naredo popravek za nero.. Jaz nimam nobenega dvdja ki bi bili "original" WIN7
imam vsebino torrentov. tak da ne razumum zakaj bi uporabil nero DVD copy
pravnik tukaj v programu ImageBurn dam image to disk?
Pečem sliko na dvd ali že odpakirane datoteke?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SLOsid ()
pravnik ::
zavajon ::
Pa upam, da si ob "kupovanju" torrentov prebral komentarje na torrent straneh. V teh isotih so namreč dostikrat "vgrajeni" kakšni "maligani" ;)
ja zdaj mam na PCju nalozen ta WIn pa je vredu, kaj bi mi se lahko PROSIm lepo
gdo na grobo povedal kak zdaj na linux suse enterprise 11 pridem not v BIOS pa da nastavim
PRIm. pogon DVD pogon in to bi res lepo proso da nebi pol kaj za JJ :)
gdo na grobo povedal kak zdaj na linux suse enterprise 11 pridem not v BIOS pa da nastavim
PRIm. pogon DVD pogon in to bi res lepo proso da nebi pol kaj za JJ :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6621 (5942) | s6c-gEL |
» | instal win noče formatirat niti particijenarest!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5388 (4862) | Frenckie |
» | Laptop brez OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3748 (3055) | ricola78 |
» | Kako formatirati Win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 13441 (13139) | bluefish |
⊘ | Kako posneti igro za xbox 360 na dual layer???...prosim za hiter odgovor, hvalaOddelek: Konzole | 5084 (5084) | OmegaBlue |