» »

Kako najlažje prodati turistično storitev

Kako najlažje prodati turistično storitev

finpol1 ::

Skratka zadeva je taka: dobil sem brezplačen izlet na dan, ki se ga ne moram udeležiti (zraven še nagradna igra), ker ne poznam nobenega, ki bi želel iti namesto mene me zanima, ali je smiselno to kje prodati in kako? katere spletne strani so tu najbolj primerne. Na bolhi je oglas za turizem plačljiv...

Hvala

;-) ::

Napiši oglas na Slo-tech :) Za kaj pa gre? za 2 osebi ?

finpol1 ::

Sem uspel na bolhi: http://www.bolha.com/oglas.php?id=oglas...

Če koga zanima!

MIHAc27 ::

Eh, tole mi deluje kot še en scam. Udeležiti se moraš seminarja, kjer ti ponudijo kup izdelkov. Za nagrado dobiš počitnice v npr. Dominikanski republiki. Seveda je nagrada samo prenočišče. Priti do tja je pa tvoj strošek.

Privarčeval mogoče kak € res boš (Če ne boš kupoval njihovih izdelkov) vendar še zdaleč od tega, da bi bil izlet nato čisto zastonj.

St235 ::

Tole me malo spomni na promocijo sončnega zahoda in njihov sistem trženja RCI storitev.

MIHAc27 ::

Ja ta sončni zahod je prav fin. Me je enkrat ena poklicala in rekla da sem zadel glavno nagrado in 7dni v omenjeni Dominikanski republiki. Seveda ves vesel na brezplačnem dopustu že kujem načrte, ko me vpraša če lahko pridem v petek ob 14h na podelitev. Odgovorim da malce teško ker imam takrat še službo. Že računam, če si bom lahko vzel prosto ko reče 'Ni problema kaj pa v soboto ob 10h ali 14h?'

Se mi je prec čudno zazdelo. Vseeno rečem da bom prišel v soboto.
Nato pa sem malo poguglal ime podjetja in hitro ugotovil kje so finte.

2 dni kasneje so še enkrat klicali, dobili ženo in ji isto natvezili.
Odločil sem se da ne grem na to podelitev/ nekaj urno predstavitev izdelkov, in za enkrat mi zdaj dajo mir.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dominikanska republika

Oddelek: Loža
105061 (1184) jarre
»

CEOI 2017 v Ljubljani

Oddelek: Novice / Ostalo
85866 (4576) WhiteAngel
»

Potovanje Havaji ali Dominikanska republika

111940 (1420) BorutO
»

Morje januarja

71624 (1355) koli99
»

najhitrejša opcija nakazila denarja iz tujine v slovenijo?

249726 (9250) vofra

Več podobnih tem