Forum » Loža » Bicikelj
Bicikelj
bsslo ::
Pred kratkim sem se registriral na spletni strani http://www.bicikelj.si/ - LPP izposoja koles. Treba je plačati letno naročnino, kjer je na izbiro kreditna kartica ali direktna bremenitev. Izbral sem slednjo in dobil spodnji obrazec po emailu. Prvič vidim tak obrazec, pa me zanima kaj potegne to s seboj. Mi lahko kadarkoli bremenijo račun zaradi tega?
koyotee ::
pozabi bicikelj, kupi si raje koljo xD
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
St235 ::
Gre za garancijo, da dovoljuješ da bremenijo tvojo kreditno kartico v primeru, da se kolesu kaj zgodi med tem, ko ga ti uporabljaš.
Do enakega zaključka sem tudi sam prišel. Malce sem bil zbegan, ker obrazec prvič vidim in zato, ker je pri postavki Vsta plačila napačen prevod za večkratno obremenitev.
thramos ::
Ja, s tem daš soglasje za bremenitev računa. Lahko pa to bremenitev (če pride do nje) v 8 tednih prekličeš brez razloga in ti banka vrne denar, pa potem rešuješ naprej z Europlakatom.
Skatey ::
Ta obrazec - SEPA so "novi" obrazci za položnice BN02, ki jih bodo postopoma ukinili. Je pa fora, da lahko s sepa plačuješ na skoraj katerikoli račun znotraj EU.
Design, elephants and stuff... www.yukaii.com/blog
jaz sem šo mal bolj pogledat (prej sem bral na telefonu) ta obrazec mi deluje bolj kot položnica za plačilo storitve (torej tiste 3 €). Ker si zbral direktno bremenitev pač storitev plačaš s položnico.
Ne vem pa če ti lahko na podlagi tega bremenijo račun tudi v primeru jamstva - torej če ukradeš/zgubiš kolo.
Ne vem pa če ti lahko na podlagi tega bremenijo račun tudi v primeru jamstva - torej če ukradeš/zgubiš kolo.
Mnogo bolj enostavno bi bilo, če bi lahko bivši BN-02 izpolnil kar preko spletne banke. Pa še čakat ni treba dolgo. Moneta bi bila tudi opcija...
thramos ::
To niso obrazci za nove "položnice", UPN, ampak za soglasja za SEPA direktne bremenitve, nove "trajnike".
Na podlagi tegale, ti lahko trgajo kolikor hočejo, kolikorkrat hočejo.
Na podlagi tegale, ti lahko trgajo kolikor hočejo, kolikorkrat hočejo.
V skladu z pogodbo, ki jo skleneš z njimi. Sam tolk da ne bo izpadlo da s tem dušo in vse prihodnje dohodke prodaš hudiču. Gre zato, da morajo nekako ta kolesa zavarovat. Lahko z kartico ali pa z soglasjem da ti v določenih pogojih bremenijo račun.
killa bee ::
Zanima me če je obstaja spletna stran na kateri ti piše koliko koles je še na voljo na posameznih bicikelj postajah ?
Opkow ::
Ce gres na spletno stran www.bicikelj.si
Imas na levi strani zemljevid z baloncki...
Obstaja pa tudi aplikacija za Android Bicikel.
Imas na levi strani zemljevid z baloncki...
Obstaja pa tudi aplikacija za Android Bicikel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obremenitev TRR-ja s strani amazona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23645 (12576) | bastadu |
» | Direktna obremenitev in tuja bankaOddelek: Loža | 2316 (1800) | Mare2 |
» | Uporaba TRR številke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23361 (21128) | BlaY0 |
» | Dobra izbira banke za spletno bančništvoOddelek: Loža | 16319 (14173) | ...:TOMI:... |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21115 (18192) | Kwizlord |