Forum » Kaj kupiti » olympus sz-20
olympus sz-20
tkma ::
Zdravo
zanimam se za nakup tega fotiča, njegov namen je za družinsko uporabo. Ali lahko kdo od uporabnikov kaj komentira kakšen je ta fotič, vem da je komaj prišel na tržišče. Ali pa kak predlog z konkurenčnim fotoaparatom podobnih specifikacij in istega cenovnega razreda.
Hvala in LP
Peter
zanimam se za nakup tega fotiča, njegov namen je za družinsko uporabo. Ali lahko kdo od uporabnikov kaj komentira kakšen je ta fotič, vem da je komaj prišel na tržišče. Ali pa kak predlog z konkurenčnim fotoaparatom podobnih specifikacij in istega cenovnega razreda.
Hvala in LP
Peter
Peter
s1m0n ::
Kar soliden fotoaparat!
Če ti je 12.5x povečava dovolj in ne potrebuješ ročnih nastavitev.
Je pa ta Oly z najmanjšo povečavo pri SZ seriji.
Če ti je 12.5x povečava dovolj in ne potrebuješ ročnih nastavitev.
Je pa ta Oly z najmanjšo povečavo pri SZ seriji.
tkma ::
...ja ma pa že full HD snemanje, pa se mi zdi da 12x zoom je pa tudi že kar dost, saj pravim rabil se bo čisto za družinske namene, dopust,....
Kolk se pa kaj kvarijo olympusi, ker servisa pri nas ni, baje da je za celo evropo na češkem nekje
Kolk se pa kaj kvarijo olympusi, ker servisa pri nas ni, baje da je za celo evropo na češkem nekje
Peter
s1m0n ::
Za te nove modele nevem :)
Moj 10let star Olympus še zdaj dela! Pa je preživel hudo mučenje od padca na beton do udarcev! Je pa res, da so prej bili bolj masivni kot so zdaj!
Drugače, če tudi je s fotoaparatom kaj narobe v garancijskem roku ga tako ali tako pošiljaš trgovini kjer si ga kupil in oni urejajo dalje.
Moj 10let star Olympus še zdaj dela! Pa je preživel hudo mučenje od padca na beton do udarcev! Je pa res, da so prej bili bolj masivni kot so zdaj!
Drugače, če tudi je s fotoaparatom kaj narobe v garancijskem roku ga tako ali tako pošiljaš trgovini kjer si ga kupil in oni urejajo dalje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lidl digitalni fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 1607 (1272) | z00s |
» | nakup fotoaparataOddelek: Kaj kupiti | 2821 (2269) | BozidarB |
» | Nakup digitalcaOddelek: Kaj kupiti | 1428 (1233) | Jan987 |
» | Fuji FinePix S5600Oddelek: Kaj kupiti | 1952 (1820) | rhabdo |
» | HP Photosmart 850 vs. Nikon coolpix 3100Oddelek: Kaj kupiti | 970 (918) | pingo76 |