Forum » Omrežja in internet » E vložišče (nova e zemljiška knjiga) problem!
E vložišče (nova e zemljiška knjiga) problem!
OttoParts ::
Zdravo!
Imam problem pri prijavi v novo e zemljiško knjigo.
Ustvariti bi si moral novo uporabniško ime in dobiti novo geslo, da bi lahko uporabljal novo e zemljiško knjigo.
Ko to poskusim storiti mi ob dostopu na stran e vložišča napiše, da gre za težavo z varnostnim potrdilom, zato se odločim, da bom to ignoriral (kakor tudi svetujejo v navodilih), vendar dobim nato novo sporočilo o napaki, da varna povezava ni uspela (Koda napake: ssl_error_renegotiation_not_allowed).
Ima kdo rešitev za ta problem. Uporabljam sicer Firefox 4.0.1, s katerim do sedaj ni bilo problemov. Na to stran se bom poskusil prijaviti z Explorerjem, ampak to je neka ultra stara verzija 6.0 (ki sem jo dobil zraven WinXp sp3) zato sem skeptičen glede varnosti samega Explorerja.
Imam problem pri prijavi v novo e zemljiško knjigo.
Ustvariti bi si moral novo uporabniško ime in dobiti novo geslo, da bi lahko uporabljal novo e zemljiško knjigo.
Ko to poskusim storiti mi ob dostopu na stran e vložišča napiše, da gre za težavo z varnostnim potrdilom, zato se odločim, da bom to ignoriral (kakor tudi svetujejo v navodilih), vendar dobim nato novo sporočilo o napaki, da varna povezava ni uspela (Koda napake: ssl_error_renegotiation_not_allowed).
Ima kdo rešitev za ta problem. Uporabljam sicer Firefox 4.0.1, s katerim do sedaj ni bilo problemov. Na to stran se bom poskusil prijaviti z Explorerjem, ampak to je neka ultra stara verzija 6.0 (ki sem jo dobil zraven WinXp sp3) zato sem skeptičen glede varnosti samega Explorerja.
OttoParts ::
ZADEVA REŠENA!
Sem rešil zadevo po postopku, ki ga je opisal Misek1 v temi: težava z Firefox 4 pri SSL.
Hvala Misek1!
Sem rešil zadevo po postopku, ki ga je opisal Misek1 v temi: težava z Firefox 4 pri SSL.
Hvala Misek1!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preklic darilne pogodbeOddelek: Loža | 3395 (2450) | fikus_ |
» | Zapuščinska razprava - vpogled (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18658 (16181) | St235 |
» | Par vprašanj glede kupo prodajne pogodbe za nepremičnino.Oddelek: Loža | 1829 (1609) | Netrunner |
» | 50% lastnik?Oddelek: Loža | 5061 (3608) | ZaphodBB |
» | stečajna masa podjetja in nepremičnineOddelek: Loža | 7368 (6439) | EC9 |