Forum » Strojna oprema » tiskalnik za tiskanje plačilnih listov
tiskalnik za tiskanje plačilnih listov
mrsmoke ::
Pozdravljeni!
Zanima me kakšnen tiskalnik oz. papir uporabljate za tiskanje plačilnih listov. V podjetju smo do zdaj tiskali na papir, ki se je nahajal v zaprti kuverti. Tako nam ni bilo potrebno zapirati kuvert. Zdaj pa je nam ta poseben tiskalnik crknil. Zanimajo me vaše rešitve.
Zanima me kakšnen tiskalnik oz. papir uporabljate za tiskanje plačilnih listov. V podjetju smo do zdaj tiskali na papir, ki se je nahajal v zaprti kuverti. Tako nam ni bilo potrebno zapirati kuvert. Zdaj pa je nam ta poseben tiskalnik crknil. Zanimajo me vaše rešitve.
Šimpanz ::
Mi tiskamo na navaden papir pa na roke zapiramo kuverte, ampak nas je pa res samo okrog 30.
mrsmoke ::
jp. je iglični tiskalnik, vendar so kuverte večje velikosti kot a4. papir znotraj kuverto pa je a4. kuverta ima na obeh straneh tudi luknjice da jo tiskalnik lahko potegne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tisklanik za tiskanje ovojev spisov - obrazec obr 0.14Oddelek: Kaj kupiti | 1588 (1415) | solo5 |
» | Tiskalnik za tiskanje obrazcev (kot na bankah)Oddelek: Kaj kupiti | 1284 (1136) | kalko |
» | Tiskalnik z papirjem neskončne dolžine? Mi res ostane samo iglični?Oddelek: Kaj kupiti | 3258 (2661) | Popcek |
» | Tiskanje ...Oddelek: Programska oprema | 1292 (1242) | bosmla |
» | Problem z LPT portiOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1149) | gumby |