Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč z IR reciverjem
Pomoč z IR reciverjem
gorjanc ::
Imam HP MCE IR reciver 5187-4593. Zadeva mi deluje odlično pod win7 nikakor pa mi ne uspe najti gonilnikov za win XP je kakšna varijanta da zadevo usposobim?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
- spremenil: gorjanc ()
Primoz78 ::
Imam tudi jaz tak IR receiver (uporabljam z Harmony 600) mal sem gledal po netu pa sem naletel na enem forumu, da ni gonilnikov za XP-je...klik
Poskusi pa tukaj poiskat odgovor mogoce bo resilo tvoj problem. Je pa tale IR blaster zakon za tak dnar
Lp Primoz
Poskusi pa tukaj poiskat odgovor mogoce bo resilo tvoj problem. Je pa tale IR blaster zakon za tak dnar
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
gorjanc ::
Primoz hvala za trud.
Vodita obe povezavi na isto stran namenoma ali je bila to napaka?
Mimogrede kdo ve kje bi dobil IR reciver za win XP po možnosti MCE v sloveniji ali EU?
Če koga zanima HP IR reciver 5187-4593 prodam, deluje super na win 7 in vista(netestirano z moje strani) :).
Vodita obe povezavi na isto stran namenoma ali je bila to napaka?
Mimogrede kdo ve kje bi dobil IR reciver za win XP po možnosti MCE v sloveniji ali EU?
Če koga zanima HP IR reciver 5187-4593 prodam, deluje super na win 7 in vista(netestirano z moje strani) :).
Primoz78 ::
Se opravicujem...poskusi tukaj
Lp Primoz
p.s. zakaj si pa ne das win 7 gor?
p.p.s. Poglej na bolhi tukaj je en.
Lp Primoz
p.s. zakaj si pa ne das win 7 gor?
p.p.s. Poglej na bolhi tukaj je en.
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz78 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC WIN7 + XBMC + siolTVOddelek: Pomoč in nasveti | 2034 (1858) | Primoz78 |
» | 720p in 1080p ne popolnoma gladkoOddelek: Zvok in slika | 3512 (2864) | OK.d |
» | Siemens I-surf ISDN adapter in WIN XPOddelek: Strojna oprema | 1873 (1488) | pchelpsi |
» | IR recieverOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1810 (1633) | Lio |
» | Daljinec za računalnikOddelek: Strojna oprema | 2792 (2496) | McHregec |