Forum » Pomoč in nasveti » Nakazilo denarja prek interneta?
Nakazilo denarja prek interneta?
xxxgeekxxx ::
Mene zanima, kako naj nakažem denar prek interneta?
Pri Goblin.si sem namreč kupil live naročnino in izbral opcijo, da mi kodo pošljejo na mail ob prejetju plačila.
Na mail sem dobil ID za DDV, TRR, Banka, IBAN, Swift in Sklic. To je vse lepo in prav če denar nakazuješ na banki, mene pa zanima, če lahko to nakažem brez da hodim na banko?
In ne, na številko za pomoč se nihče ne javi
Imam pa viso electron in sem pri abanki.
Hvala za pomoč.
Pri Goblin.si sem namreč kupil live naročnino in izbral opcijo, da mi kodo pošljejo na mail ob prejetju plačila.
Na mail sem dobil ID za DDV, TRR, Banka, IBAN, Swift in Sklic. To je vse lepo in prav če denar nakazuješ na banki, mene pa zanima, če lahko to nakažem brez da hodim na banko?
In ne, na številko za pomoč se nihče ne javi
Imam pa viso electron in sem pri abanki.
Hvala za pomoč.
Ke te češ
KoMar- ::
To je vse lepo in prav če denar nakazuješ na banki, mene pa zanima, če lahko to nakažem brez da hodim na banko?
Ja, zadevi se reče elektronsko bančništvo
xxxgeekxxx ::
Še dobro da nimam računa narejenega
Drugače sem s tem mislil, če majo kakšno opcijo, da direktno z kreditno kartico plačam, ampak se je javil ded, pa je rekel da nimajo tega...
Ja zgleda, da bom moral na pošto/banko iti plačati...
Drugače sem s tem mislil, če majo kakšno opcijo, da direktno z kreditno kartico plačam, ampak se je javil ded, pa je rekel da nimajo tega...
Ja zgleda, da bom moral na pošto/banko iti plačati...
Ke te češ
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xxxgeekxxx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plačilo prek spletne bankeOddelek: Pomoč in nasveti | 3113 (1732) | morosito |
» | Paypal preko osebnega računa & SPOddelek: Pomoč in nasveti | 4560 (3823) | shintaro |
» | Dvig denarja na paypaluOddelek: Pomoč in nasveti | 12763 (7623) | St235 |
» | visa electronOddelek: Pomoč in nasveti | 8764 (8216) | mihec87 |
» | PayPal Mastercard višji znesekOddelek: Kaj kupiti | 4488 (3669) | Tilen |