Forum » Strojna oprema » celeronII voltaza
celeronII voltaza
matevzm ::
Sem malce pogledal, pa ni nic pri procesorju tako oznaceno. Poglej si 24365812.pdf na Intelu.
Malce se je tezko znajti, tako da se bom lahko posteno zlagal. Nekje v opombah pise 0 < VIN < 1.5V +3% for FC-PGA package, 0 < VOUT < 1.5V +3%
Najbolje, da sam pogledas, jaz z elektriko tako podrobno nisem prijatelj. Sem kar nekaj casa skakal, so skrili (pa jaz se slabo znajdem), v glavnem si lahko potegnes vse podatke, ki jih rabis in se veliko vec z http://developer.intel.com/design/celer.... Samo je 900+K pdf.
..je rekel in kliknil... sorry, jaz sem imel na disku staro verzijo. Nova ima na koncu 15 in je dolga 1.4M.
Malce se je tezko znajti, tako da se bom lahko posteno zlagal. Nekje v opombah pise 0 < VIN < 1.5V +3% for FC-PGA package, 0 < VOUT < 1.5V +3%
Najbolje, da sam pogledas, jaz z elektriko tako podrobno nisem prijatelj. Sem kar nekaj casa skakal, so skrili (pa jaz se slabo znajdem), v glavnem si lahko potegnes vse podatke, ki jih rabis in se veliko vec z http://developer.intel.com/design/celer.... Samo je 900+K pdf.
..je rekel in kliknil... sorry, jaz sem imel na disku staro verzijo. Nova ima na koncu 15 in je dolga 1.4M.
matevzm ::
Verjetno dalec najbolje. Ce nisi preprican, ne ves kaj natancno delas, na kaj bo to vplivalo in zakaj sploh, potem pusti pri miru.
VASkO ::
i/o voltaza je vedno default 3,3volta (na vseh sistemih), to je voltaza, s katero delajo vse kartice in ramm (plosca)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja rama in nov SSDOddelek: Kaj kupiti | 4950 (4282) | klinker |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4140 (3439) | TribesMan |
» | Spajky Celeron 1200 HelpOddelek: Navijanje | 1513 (1115) | damchy |
» | QDI Advance 10T + Tualatin, max. overclock ?Oddelek: Navijanje | 2060 (1532) | Spajky |
» | Prosim pomoc pri V3 3000Oddelek: Navijanje | 1727 (1519) | element |