Forum » Igre » COD2 nerešljiv problem?
COD2 nerešljiv problem?
1sd3 ::
Zdravo,
Jaz se hočem znebit ene zelo nadležne napake pri igri call of duty 2 in sicer:
imam gaming pc sledeči:
Intel CORE i7 - 950 @ 3.07 GHz 8 cores, Mainboard S - 1366 ASUS P6T SE, ATX, Sapphire ATI Radeon VGA HD 5850 1GB DDR5, RAM 6144 MB DDR3 1333 MHz.
cod2 na mi znese z lahkoto do 1000 fps na turbo mode. normalno od 500 do 800 fps.
Ko pa poskušam igrati določene custom mape, ali mapo mp_harbor, mi na določenih spotih nenormalno reže sliko, lagometer ponori v modri barvi. vsako 1 sekundo zalagira. zdej to nebi smelo bit težava, saj pc je gaming, ostale mape delajo normalno. le mp_harbor, ter večina custom map tako lagira.
Meni se ne sanja kaj bi to lahko bilo.
Tuakj prilagam še video posnet med igro ter 2 screenshota na mapi mp_harbor, za lažje razumevanje.
SS1:
SS2:
Video:http://www.xfire.com/video/45c07a/
ps. fps na videu ni realen, ker sem kar preko cod2 recordal, nisem z demota, ker se tam ne vidi lagometra. drugače imam 250 fps vendar se tale lag pojavlja vsako sekundo.
poskusil sem že marsikaj, izključit antivirus, reinstalirat cod2 in to 2x, dat vse na minimum, dat na turbo mode v radeon centru, v task manager-ju dat na high priority, vendar nič od tega ne pomaga :( inštalirane imam 32 bitne windowse.
prosim za pomoč.
lp
Jaz se hočem znebit ene zelo nadležne napake pri igri call of duty 2 in sicer:
imam gaming pc sledeči:
Intel CORE i7 - 950 @ 3.07 GHz 8 cores, Mainboard S - 1366 ASUS P6T SE, ATX, Sapphire ATI Radeon VGA HD 5850 1GB DDR5, RAM 6144 MB DDR3 1333 MHz.
cod2 na mi znese z lahkoto do 1000 fps na turbo mode. normalno od 500 do 800 fps.
Ko pa poskušam igrati določene custom mape, ali mapo mp_harbor, mi na določenih spotih nenormalno reže sliko, lagometer ponori v modri barvi. vsako 1 sekundo zalagira. zdej to nebi smelo bit težava, saj pc je gaming, ostale mape delajo normalno. le mp_harbor, ter večina custom map tako lagira.
Meni se ne sanja kaj bi to lahko bilo.
Tuakj prilagam še video posnet med igro ter 2 screenshota na mapi mp_harbor, za lažje razumevanje.
SS1:
SS2:
Video:http://www.xfire.com/video/45c07a/
ps. fps na videu ni realen, ker sem kar preko cod2 recordal, nisem z demota, ker se tam ne vidi lagometra. drugače imam 250 fps vendar se tale lag pojavlja vsako sekundo.
poskusil sem že marsikaj, izključit antivirus, reinstalirat cod2 in to 2x, dat vse na minimum, dat na turbo mode v radeon centru, v task manager-ju dat na high priority, vendar nič od tega ne pomaga :( inštalirane imam 32 bitne windowse.
prosim za pomoč.
lp
- zaklenil: Rotaidal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 75339 (18105) | tropico2078 |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1902 (1598) | Dober dan |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17747 (10017) | DiaMonDer |
» | Problem z grafiko v igriOddelek: Strojna oprema | 1006 (871) | White&Nerdy |
» | Punkbuster slaba komunikacijaOddelek: Igre | 1357 (1210) | bmandl |