» »

Prevod literature v slovenščino

Prevod literature v slovenščino

nokaut240 ::

Na FRI imam seminarsko nalogo pri predmetu operacijski sistemi. Literatura, ki sem jo našel, je v angleščini. Ker pa moje znanje angleščine ni ravno na visokem nivoju, bi prosil nekoga, da mi to literaturo pravilno prevede (v zameno za plačilo) v slovenščino, saj drugače sam nekaterih stvari ne bi razumel pravilno, zato bi tudi seminarska naloga izpadla bolj tako tako. Za več info mi pošljite ZS.

fosil ::

Po moje te bo prišlo precej cenej, če daš nekomu za napisat seminarsko, koker da plačaš prevod literature.

Bi se pa jaz na tvojem mestu resno zamislil glede prihodnosti. Ne bom rekel da moraš angleščino obvladat perfektno, ampak če niti ob pomoči slovarjev, google translata in podobnih zadev nisi sposoben razumet literature dovolj dobro da bi lahko napisal eno seminarsko, potem boš v tej branži težko kam prišel.
Tako je!

nokaut240 ::

Hja, če bi zdajle šel vseh 30% besed (večinoma strokovnih) prevajat z slovarjem, googlom itd, potem bi samo za prevajanje literature porabil toliko časa, kot jo bom za pisanje seminarske naloge. Sicer pa, enih besed ne moreš prevajati direktno, ker v slovenščini imajo lahko nek popolnoma drug pomen.

XsenO ::

Lej bom bil malo surov, toda brez zelo dobrega znanja angleščine(vsaj bralnega)boš zelo težko shajal v svetu računalništva. Skozi fax bo ti uspelo še nekako priti toda boš v kasnejših letnikih začutil pomanjkanje literature v slovenščini, da ne omenjam pomanjkanja po faxu. Kot že omenjeno ti priporočam, da se kolkor da sam potrudiš. Za težje sestavke pa se kar brez sramu kar tukaj oglasi.
1 + 1 = 1

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

angleščina (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5818809 (6407) Grizzly
»

Navajanje virov vprašanje?

Oddelek: Šola
265066 (4414) lonewolf_
»

[seminarska] Komedija.

Oddelek: Sedem umetnosti
71162 (1162) pŁexXxi§
»

Primer seminarske naloge (za maturo)

Oddelek: Šola
613587 (13377) Trololololo1
»

učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
937178 (6167) Brilko

Več podobnih tem