Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne prepozna komponent
Računalnik ne prepozna komponent
urosh ::
Ok, gremo lepo po vrsti: imam eno staro kišto, ki bi naj delala za punco. In sicer c433. Za njo dovolj. Končno mi je uspelo (ob pomoči na slo-techu) zrihtati bios - ker je oni bil skurjen. No, sedaj pa se vžge (že kar napredek ), nakar mi po tisti prvi tabeli (saj veste, keri processsssor, pa kolko rama, pa disk, ....) izpiše: Update DMI information nakar sledi v naslednji vrstici: ERROR -- Can't Write ESCD. In to je to. Sem se malo "poigral" z nastavistvami v biosu, pa žal nič ne pomaga. Poizkusil drug ram, drug disk,... A se ne zgodi nič drugega. Kaj je narobe in kako odpraviti napako?
Prosim za pomoč!
Hvala
Prosim za pomoč!
Hvala
- spremenil: Tomi ()
boštjan ::
zakaj se ti to izpiše ne vem,a mislim da boš odg. najdo tukaj
PS:v google vpiši-> ERROR :Can't Write ESCD in boš dobo kar dosti rezultatov
PS:v google vpiši-> ERROR :Can't Write ESCD in boš dobo kar dosti rezultatov
urosh ::
hmmmm kaj pa če nima jumeprjev za to (vsaj jaz ne vem, kateri in kje bi naj bili)? Drugače pa je tu link do moje plate in sicer tista p2b-f-103.pdf (če komu to kaj pomaga). Je lepa slikca plate, z kompletnim opisom. Toraj čakam na predloge in ugotovitve...
tnx
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neberljiva spominska kartica-formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6312 (844) | XrobertoX |
» | Moja velika skrivnost!Oddelek: Loža | 2925 (1633) | guest #44 |
» | ESCD error, noče v WindowseOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (815) | slabel |
» | Socket 7 - maksimalna velikost diskaOddelek: Strojna oprema | 1773 (1516) | Tomay |
» | Kje najti swič za omogočiti flešanje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 783 (721) | urosh |