Forum » Pomoč in nasveti » Čuden zvok iz prenosnika
Čuden zvok iz prenosnika
harmony ::
Pozdrav.
Iz prenosnika se sliši nek čuden zvok, katerega ne morem nikamor uvrstiti. Sliši se pa kot ckkckcckck. Res čudna in obenem zanimiva stvar. Npr. grem na 24ur.com in tam gor z miško se sprehajam levo desno (hitro premikanje miške) po tistih sličicah takoj ispod logotipa 24ur.com To delam v FF, nakar odprem IE in se manj sliši. Okej wtf...ampak vseeno ni mi jasno kaj bi to bilo, tudi ko odprem karkoli na računalniku se ta čuden zvok sliši.
Disk sem pregledal ni javljal nobenih napak, ram tudi kaj bi še lahko bilo. Res neko čudno prasketanje.
Iz prenosnika se sliši nek čuden zvok, katerega ne morem nikamor uvrstiti. Sliši se pa kot ckkckcckck. Res čudna in obenem zanimiva stvar. Npr. grem na 24ur.com in tam gor z miško se sprehajam levo desno (hitro premikanje miške) po tistih sličicah takoj ispod logotipa 24ur.com To delam v FF, nakar odprem IE in se manj sliši. Okej wtf...ampak vseeno ni mi jasno kaj bi to bilo, tudi ko odprem karkoli na računalniku se ta čuden zvok sliši.
Disk sem pregledal ni javljal nobenih napak, ram tudi kaj bi še lahko bilo. Res neko čudno prasketanje.
popster ::
lahko je zvočnik, včasih se je pri slabših zvočnih karticah kaj slišalo..
probaj kak programč za spreminjanje hitrosti diska, lakho probaš tudi procesorju spremenit hitrost z distributed compututing.
probaj kak programč za spreminjanje hitrosti diska, lakho probaš tudi procesorju spremenit hitrost z distributed compututing.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne odpre 24 urOddelek: Omrežja in internet | 6493 (2914) | janezvalva |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17881 (10898) | SLO_Matej |
» | TV Pika odhaja, prihaja POP BRIOOddelek: Loža | 8061 (5563) | Tarzan |
» | Windows 95 emulacija na Windows MobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1567 (1311) | krneki0001 |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8479 (7560) | HitriPepe |