Forum » Loža » Peticija: Star Trek Nemesis
Peticija: Star Trek Nemesis
LoneWolf ::
Forwarded for Aleš Volčini
Vsi vemo, da je slovenska sci-fi scena bolj na psu. Dobili pa bomo še en udarec pod pas in sicer iz Koloseja so mi na moje pismo odgovorili, da v Koloseju ne bodo predvajali najnovejšega Star Trek Nemesis, ker distributer ne namerava odkupiti pravic za predvajanje v kinu.
Citat iz pisma:
"Distributer nam je sporocil, da filma najverjetneje ne bo odkupil za predvajanje v Sloveniji, tako da ga zal predvidoma ne bomo predvajali."
Zato sem na internet postavil peticijo, za katero vas prosim, da jo podpišete (in greste potem tudi film zares gledat :), kar se pa tega pisma tiče, pa se zaradi večjega učinka podpišite spodaj in ga pošljite še komu...
Peticijo boste našli tule:
http://www.petitiononline.com/stxnem/pe...
Aleš Volčini
Vsi vemo, da je slovenska sci-fi scena bolj na psu. Dobili pa bomo še en udarec pod pas in sicer iz Koloseja so mi na moje pismo odgovorili, da v Koloseju ne bodo predvajali najnovejšega Star Trek Nemesis, ker distributer ne namerava odkupiti pravic za predvajanje v kinu.
Citat iz pisma:
"Distributer nam je sporocil, da filma najverjetneje ne bo odkupil za predvajanje v Sloveniji, tako da ga zal predvidoma ne bomo predvajali."
Zato sem na internet postavil peticijo, za katero vas prosim, da jo podpišete (in greste potem tudi film zares gledat :), kar se pa tega pisma tiče, pa se zaradi večjega učinka podpišite spodaj in ga pošljite še komu...
Peticijo boste našli tule:
http://www.petitiononline.com/stxnem/pe...
Aleš Volčini
Tr0n ::
Ja, to so ze s prejsnim filmov naredili. Ga ni bilo nikjer pri nas za videt. Mislim, v cem je finta.
DarkSite ::
Dober veste, da navte prov nč dosegel! Na naši TV in v kinih boste videli malo sci filmov zato predlagam, če še nimate kupljenih "rožic", da to storite ter tako zadovoljite svoje apetite.
Dami ::
Eh, tak ga bom doma pogledal kot sn vse startreke do zdej. Zakaj pa mamo divx?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Asgard ::
no in pol se prtozujejo nad filmskim piratsvom v Sloveniji. A naj plunemo 20 cukov za en dvd ka ga bomo samo enkrat gledal dio !!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pacific Rim (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 64254 (1894) | oo7 |
» | (legalno) gledanje filma pred DVD/BD izdajo?Oddelek: Sedem umetnosti | 1713 (1551) | MrStein |
» | Nova anketa: kolikorat ste bili letos v kinuOddelek: Novice / Ankete | 4634 (3116) | zee |
» | Passion of the Christ in politika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6197 (4721) | 2nemesis |
» | Matrica Reloaded podira rekordeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2823 (2823) | Hellios |