Forum » Omrežja in internet » Wireless - Portorož
Wireless - Portorož
95ka ::
Pozdravljeni!
Za nekaj dni grem v Portorož in potrebujem dostop do interneta. Obstaja kakšen zastonj dostop (restavracije, bari,...) ali kakšna plačljiva zadeva za nekaj dni, ali pa mi kdo na mail pošlje geslo za njegov wireless. Stanoval bom v bloku (Šolska ulica) od 22.-27.4.2011. Internet rabim za osveževanje internetnih strani, mogoče kakšnih 5mb na dan.
mail: hani1974@mail.com
Hvala
Za nekaj dni grem v Portorož in potrebujem dostop do interneta. Obstaja kakšen zastonj dostop (restavracije, bari,...) ali kakšna plačljiva zadeva za nekaj dni, ali pa mi kdo na mail pošlje geslo za njegov wireless. Stanoval bom v bloku (Šolska ulica) od 22.-27.4.2011. Internet rabim za osveževanje internetnih strani, mogoče kakšnih 5mb na dan.
mail: hani1974@mail.com
Hvala
vorantz ::
Šolska je v Luciji ne Portorožu
Rok bar v TPCju ima zastonj wireless če ne najdeš drugega
Rok bar v TPCju ima zastonj wireless če ne najdeš drugega
Spajky ::
Alternet; poglej tudi ponudbo G-spot, če imaš "zunanjo anteno" oz. USB mrežno posebej; Marina je blizu, vprašanje je, kako visoko v bloku in na katero stran boš obrnjen ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router do 40-50 eur? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18097 (15273) | BlaY0 |
» | Študentski domovi v Ljubljani - internetOddelek: Šola | 6915 (5905) | Goldee |
» | AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 24935 (12654) | c5n9 |
» | volja wireless (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5088 (3529) | @ljash |
» | Wireles internet 2Mbps "mestno" omrežje Krško, Novo mesto,...posavjeOddelek: Omrežja in internet | 2050 (1700) | Lith |