Forum » Pomoč in nasveti » File password protection!?
File password protection!?
DeLuX ::
Jo.. A kdo ve kaksen je najbloljsi program, ki lahko z njim nastavis fajlu password!? Pa naj bo tak, da je cim manj zakompliciran, pa da se da vsakemu fajlu dolocit password. ..thanks
Kekec ::
Obstaja pa tudi nek program File protector, s katerim lahko prav tako onemeogočis dostop nezaželjenim in poleg tega tudi datoteka lahko skriješ (aja pa ne mislim to da nastvais Hidden flag) in podobne stvari .... precej kul zadevca
Hm.. hvala za LINK, samo to je predolg fajl (8mb).. Probu sm tud ze tist File Protector 2000 pa ni dobr zarad tega, ker bi rad samo password nastavu, ne pa da ga das na Hidden ali No Access...
Nasveti zaželjeni... :) ajd
Nasveti zaželjeni... :) ajd
asteroidk ::
od telh programou k ste mu jh povedal ni nc pametnga vsaj za moje pojme ...
(tut jest bi kej tazga rabu! ;>)
(tut jest bi kej tazga rabu! ;>)
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
whatson ::
tudi jaz ti predlagam NTje ali še boljše Linux, če imaš res kake pomembne fileje za zaščitit... drugače pa uporabi kak password protector
Ne bom dajal nobene Win2k pa Linux gor.. Kot sem ze rekel, rabim enostaven program, ki ti vsak fajl zasciti samo s passwordom! asteroidk: hvala za podporo..:) Kvaj zdej, a je tle kak car al ne? :) cao
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | računalnik mi izbriše vse kar na novo naložimOddelek: Pomoč in nasveti | 1827 (1309) | Ziga Dolhar |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11003 (8415) | poweroff |
» | Izšel TrueCrypt 4.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5107 (4248) | poweroff |
» | Zaščita podatkov z PCI karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1272) | frenk |
» | Zaklepanje DatotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2776 (2571) | DirectZ |