Forum » Programiranje » VS 2008, kako dodati akcijo v setup project
VS 2008, kako dodati akcijo v setup project
detroit ::
Med setup projectom moram prikazat neko formo in kar se vnese vanjo v xml zapisat.
Formo sem dodal ne vidim pa načina kako appendat v xml
Je že kdo počel to in se spomni, se mu zahvalim za kak hint
Hvala
Formo sem dodal ne vidim pa načina kako appendat v xml
Je že kdo počel to in se spomni, se mu zahvalim za kak hint
Hvala
Skero
- spremenil: detroit ()
c0dehunter ::
V katerem jeziku pa delaš? Za C# išči za "xml serialization".
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Hmm yep c#. Ne razumem kaj ima xml serializacija tukej sicer veze? A je to obvezen del custom actions? Mislim objektov ne rabim serializirat ampak nek določen file settings.xml moram MED instalacijo glede na textbox custom setup forme (tiste ki so dodane v defaultu) poeditat. Sicer sem situacijo rešil na glup način, da sem po instalaciji uporabniku zamukal da popravi to ampak ni to najlepša rešitev:)
Skero
keworkian ::
Uporabi XElement, naloadaj tisti xml file ki ga imaš, ko vse spremeniš uporabis metodo save() in to je to.
Vse lepo in prav bi uporabil XmlDocument load in save ampak ne vem sploh kako pridt do teh form in gumbov ker ni nobenega classa za to narejeno. Govora je o setup projectu kjer urejaš forme (user interface)
Skero
DubleG ::
Za kompleksnejše setup projekte priporočam Microsoftov WiX. Mislim, da je sedaj na voljo 3.6 verzija.
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Web services - Neveljavni karakterji v XMLOddelek: Programiranje | 4134 (3246) | boolsheat |
» | Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 33033 (14610) | krneki0001 |
» | Generator xml datotekOddelek: Programiranje | 1312 (980) | detroit |
» | [Delphi] Izbira podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2524 (1984) | zhigatsey |
» | [VB.Net] BazeOddelek: Programiranje | 1670 (1508) | Porker |