Forum » Programiranje » [Joomla] Izpis iz baze podatkov
[Joomla] Izpis iz baze podatkov
greentech ::
Zdravo,
Imam en problem in ga ne znam rešit. Hoteč izpisat podastke iz tabele v bazi.
Koda:
Imena polj, torej $field->name mi izpiše, torej se poveže z bazo, $num_resutls je pa enako nič. V tabeli imam trenutno tri vrstice.
Podatke sem poiskusil izpisat na več različnih načinov vendar brez uspeha.
Mi lahko prosim kdo pomaga.
Hvala
Imam en problem in ga ne znam rešit. Hoteč izpisat podastke iz tabele v bazi.
Koda:
$db =& JFactory::getDBO(); $query="SELECT * FROM #__sv_apptpro2_requests; "; //echo $query; $db->setQuery($query); //print_r($db); $result = $db -> query(); echo($result); if ($db -> getErrorNum()) { echo $db -> stderr(); } if ($db -> getErrorNum()) { echo $db -> stderr(); } $fields_num = mysql_num_fields($result); echo '<br />'; for($i=0; $i<$fields_num; $i++) { $field = mysql_fetch_field($result); echo $field->name; echo ' | '; } echo '<br />'; $num_results = mysql_num_rows($result); echo $num_results; // printing table rows while($row = mysql_fetch_row($result)){ foreach($row as $cell) { echo $cell; } } mysql_free_result($result);
Imena polj, torej $field->name mi izpiše, torej se poveže z bazo, $num_resutls je pa enako nič. V tabeli imam trenutno tri vrstice.
Podatke sem poiskusil izpisat na več različnih načinov vendar brez uspeha.
Mi lahko prosim kdo pomaga.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim pomoč pri PHP-ju.Oddelek: Šola | 693 (530) | Stari89 |
» | [PHP]Zajem podatkov iz bazeOddelek: Programiranje | 4072 (3709) | cobrica |
» | [mySQL(+php)] Kako dobiti največji ID (številka) iz stolpcaOddelek: Izdelava spletišč | 1136 (1015) | preem |
» | php variable scope problemOddelek: Izdelava spletišč | 1276 (1189) | darh |
» | MySQL & PHP napaka..Oddelek: Programiranje | 1742 (1557) | lordgreg |