Forum » Pomoč in nasveti » A je to mogoče!!!
A je to mogoče!!!
kalcek16 ::
Imam CD-RW-Nec in navaden ATAPI CD-ROM,ko sm si inštaliru Nero burning rom 5.5.9.14 mi je kr nardil ikono za DVD-ROM,čeprav ga nimam,ko dam lasnosti tega pogona,mi napiše da ta naprava deluje pravilno,CD-rom ima črko F:
CD-RW ima črko E:
KAO DVD-ROM pa črko G: A mislte d mi bo zdj iz snemalnika kr DVD-je bral al kva,a je to sploh mogoče.
P.S. Kva se dans človeku lah use nardi!
CD-RW ima črko E:
KAO DVD-ROM pa črko G: A mislte d mi bo zdj iz snemalnika kr DVD-je bral al kva,a je to sploh mogoče.
P.S. Kva se dans človeku lah use nardi!
Han ::
Verjetno si namestil Nero ImageDrive, torej navidezni pogon, ki zna brati Nerove kopije plošč...
Han ::
Če npr. zapišeš CD v datoteko s končnico NRG, lahko potem to datoteko vstaviš v navidezni CD/DVD pogon.
Povedano bolj preprosto: v navaden (fizičen) pogon vstaviš ploščo, v navideznega pa datoteko, ki je "slika" plošče...
Povedano bolj preprosto: v navaden (fizičen) pogon vstaviš ploščo, v navideznega pa datoteko, ki je "slika" plošče...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pri snemanju cd-ja javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1453) | schwarzvald |
» | binOddelek: Programska oprema | 1227 (1093) | Matek |
» | Kako zapeči BIN file na DVDOddelek: Igre | 1829 (1675) | mtjz33 |
» | kateri kodeki za super video cdOddelek: Zvok in slika | 1826 (1637) | boštjan |
» | Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?Oddelek: Programska oprema | 3667 (3450) | pivmik |