Forum » Zvok in slika » DXR3 software
DXR3 software
benzoo ::
Zivjo,
ali je mozno s Creative DXR3 dekodirno karico uporabljati se kateri drug software (player) ali samo tisti, ki pride poleg?
ali je mozno s Creative DXR3 dekodirno karico uporabljati se kateri drug software (player) ali samo tisti, ki pride poleg?
msmiha ::
Seveda zakaj ne?!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
MUC ::
Kaj potrebuješ, če že imaš DVD, da lahko poslušaš zvok na Dolby 5+1. Ta DXR3 je DVD + dekoder ali ne? Se da dobit samo dekoder?
AndrejX ::
Od Sigma design - DVD Station. Namestitev je malo posebna, ampak se plača vsake porabljene minute!
AndrejX: tocno to me zanima. Katero verzijo driverjev si uporabil (1.81?) in katero verzijo playerja? Ali laxity setup patch dela tudi na najovejsih gonilinkih/applikaciji SigmaDesigna?
p.s. Ali je pred instalacijo teh gonilnikov potrebno odstranit vse od Creativa, ali se zadeva povozi?
thnx in advance
p.s. Ali je pred instalacijo teh gonilnikov potrebno odstranit vse od Creativa, ali se zadeva povozi?
thnx in advance
se nekaj, zanima me ali je mozno skozi DXR3 TVout nekako spravit tudi DivX? Mpeg-1 gre brez problema.
PIII850 ::
dej naj to eden malo bolj podrobno opise ali pa da kaksne link kako se to naredi. Ta glupi creativov player je res bolj do k....!!!
AndrejX ::
Uporabil sem REALmagic Hollywood Plus drivers for Win 2000
Release 2.0 (Build 129) 8/25/00 + LAXiTY v1.8 + Zone Selector. Sledil sem postopku namestitve, ki je nekje na netu, vendar opozarjam, da je stvar zapletena. Najprej zadeva ni delovala 100% (včasih je kak DVD zavrnil), zdaj pa deluje 100%.
Release 2.0 (Build 129) 8/25/00 + LAXiTY v1.8 + Zone Selector. Sledil sem postopku namestitve, ki je nekje na netu, vendar opozarjam, da je stvar zapletena. Najprej zadeva ni delovala 100% (včasih je kak DVD zavrnil), zdaj pa deluje 100%.
buhica1 ::
Ali lahko na kratko opišeš kako?
Najlepša hvala vnaprej za odgovor.
PS : Imam DXR-3 a bi šel na H+ driverje ker opažam da mi slika vsakih nekaj časa preskoči za majhen trenutek (sicer se opazi le če si res pozoren na to-ampak vseeno). Ali je kdo mogoče imel podobne težave?
Najlepša hvala vnaprej za odgovor.
PS : Imam DXR-3 a bi šel na H+ driverje ker opažam da mi slika vsakih nekaj časa preskoči za majhen trenutek (sicer se opazi le če si res pozoren na to-ampak vseeno). Ali je kdo mogoče imel podobne težave?
Takole:
najprej sem pobral driverje in aplikacijo s SigmaSesigns weba. Driverji za Win9x/ME so tu. Potrebujes tudi setup patch, ki se mu rece Laxity.
Nato odstranis oroginalne creative dxr3 player/driverje. odpakiras oba zipa, ki si jih nasel na sigmadesigns strani v _LOCENA_ direktorija. prvi zip vsebuje driverje, drugi pa player. v dir kjer imas vsebino druge diskete prekopiraj tudi vsebino laxitiya.
nato zbutas masino in ko najde DXR3 kartico in zahteva driverje, ga odbrowsas v direktorij kamor si odpakiral prvi zip. preostane ti le se install playerja iz vsebine direktorija druge diskete in namestite univerzal selectorja, ki ga najdes tu. V primeru, da imas daljinca ga lahko usposobis z remote selectorjem.
To naj bi bilo to. V primeru zapletov se oglasi.
najprej sem pobral driverje in aplikacijo s SigmaSesigns weba. Driverji za Win9x/ME so tu. Potrebujes tudi setup patch, ki se mu rece Laxity.
Nato odstranis oroginalne creative dxr3 player/driverje. odpakiras oba zipa, ki si jih nasel na sigmadesigns strani v _LOCENA_ direktorija. prvi zip vsebuje driverje, drugi pa player. v dir kjer imas vsebino druge diskete prekopiraj tudi vsebino laxitiya.
nato zbutas masino in ko najde DXR3 kartico in zahteva driverje, ga odbrowsas v direktorij kamor si odpakiral prvi zip. preostane ti le se install playerja iz vsebine direktorija druge diskete in namestite univerzal selectorja, ki ga najdes tu. V primeru, da imas daljinca ga lahko usposobis z remote selectorjem.
To naj bi bilo to. V primeru zapletov se oglasi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Encore DXR3 in powerDVD ?Oddelek: Zvok in slika | 956 (894) | JXS |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2841 (2405) | buhica1 |
» | Problemi, problemi, problemi, ku** naj gleda vse!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1046) | MadMax |
» | IRQ-ji???Oddelek: Zvok in slika | 1742 (1519) | andrej |
» | S-VHS kabelOddelek: Zvok in slika | 1607 (1304) | js |