» »

Asus EH8800GTS(g92) mrtva?

Asus EH8800GTS(g92) mrtva?

Nwanko ::

Obračam se vam za pomoč. Na ebayu kupil kartico Asus EN8800GTS 512mb G92,prodajalec zagotavljal da dela normalno. Danes dobim paket, vtaknem v računalnik stisnem za vklop in se nič ne zgodi,oz samo lučke na matični zasvetijo za stotinko ampak se računalnik ne prižge. Ko izključim kabel za napajanje pa se računalnik prižge ampak začne kartica nadležno piskat in tudi ventilator stoji na miru.

Kartico sem dal tudi v pečico na 190C-10min(ventilacijsko),počakal skoraj 2uri da se kartica ohladi,sestavil nazaj, ampak se nič ni spremenilo. Še vedno naredi isto ko stisnem vklop.

UPDATE: Ko dam kartico iz pci-e slota in je prikloplena samo na napajalni kabel se računalnik tudi ne zažene,naredi isto,samo lučke na matični zasvetijo. Je pol mogoče ta napajalni sklop hin na kartici al kaj?

Če ima kdo kakšno idejo kaj bi še lahko naredil, naj mi prosim sporoči.
  • spremenil: Nwanko ()

Pyr0Beast ::

Menjaj zanič napajalnik.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Napajalnik ne more bit zanič ker mi normalno žene 5850 navito! sem probal tut v drugem kompu zagnat in mi isto kot na prven naredi.

Potem je fuč nekaj na napajanju.

Kratki stik kaki ne,se pravi da tega z peko ne gre popravit a ne?

Nop. Samo z menjavo komponent.

Lepo sem se zaj**** ne. Dobro, hvala vseeno.

Rippy ::

Katero matično ploščo imaš? 8800GT nunjno potrebuje PCI-E 2.0 drugače je situacija precej podobna tem, kar opisuješ.

P55A-UD5, EP35C-DS3R. 3x pekel danes,ni blo učinka, kartica šla v smeti kuler pa mi je ostal. Kaj češ.

mr1two ::

Dost pedrsko od prodajalca. Napiši mu kar mu gre, pa pošlji ga nekam v tri krasne. Sovražim ljudi, ki prodajajo smeti.

Tak je to ko kupuješ od ebaya,res pa je to da se mi je to prvič zgodilo,da sem nekaj naročil in ni delalo. Kartic sem pa že precej prek ebaya kupil.

mr1two ::

Mja, vsaj en bad review mu napiši, mislim da je to še največ škode, ki mu jo lahko narediš. Več sreče prihodnjič :|

Ja sem se zaj**** glede review-a ker sem ga napisal ko še kartica ni bila v računalniku. Bedak jaz ne :P

g. Oden ::

Kolko si pa dal za grafično?

40€ z poštnino.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
19925415 (8172) hojnikb
»

Okvara pci-e reže?

Oddelek: Strojna oprema
272235 (1840) amacar
»

Utripajoča lučka na monitorju

292652 (2198) black soul
»

Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )

555582 (4830) Bostyan007
»

udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )

9310033 (7478) gregor

Več podobnih tem