Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 aktivacija
Windows 7 aktivacija
Aphanisis ::
Dobil sem aktivacijsko kodo za učitelje za Windows 7. Na DVDju je slovenska verzija. Zanima me, če lahko z aktivacijsko kodo aktiviram tudi angleško verzijo Windows7?
Trenutno imam Windows XP in ne bi inštaliral Windows 7 samo zato, da bi preveril ali deluje. :) Se mi pa zelo upira, da bi šel na slovensko verzijo Windows 7. Imam skoraj raje angelške XP...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aphanisis ()
Wox ::
Iz kje pa imaš angleško verzijo? Povprašaj vašega računalničarja kako in kaj. Morda imate na voljo tudi Ultimate verzijo kjer lahko spreminjaš jezike po mili volji.
Commodore 64
Pravkar sem ugotovil, da sem dobil Windows 7 Enterprise verzijo, ki tako kot Ultimate podpira multi language pack (MUI pack), tako da je moj problem rešen, brez da bi moral packati s kakšnim Vistalizatorjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aphanisis ()
Wox ::
Problem rešen. Pred namestitvijo sedemke ti priporočam da z Windows 7 Upgrade Advisor-jem preveriš kompatibilnost tvoje strojne in programske opreme.
Commodore 64
jest10 ::
Pravkar sem ugotovil, da sem dobil Windows 7 Enterprise verzijo, ki tako kot Ultimate podpira multi language pack (MUI pack), tako da je moj problem rešen, brez da bi moral packati s kakšnim Vistalizatorjem.
Pazi, ker ta verzija nima čisto take aktivacije, kot ostale
Če bo kaj težilo:
klik
Delaj po metodi 1.
Šele nato lahko aktiviraš
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Alamar ::
Slučajno sem na enem forumu pobral aktivacijsko kodo, katere uporabnik ni bi siguren ali dela ali ne in jo je podarjal, ker jo ne rabi. No tole kodo sem vpisal in windows 7 se mi je uspešno aktiviral. A je možno, da bi MS preklical tole kodo in jo razglasil za neveljavno, čeprav sem uspešno izvedel aktivacijo?
RejZoR ::
Kakor mi je znano je Polknom vseeno al je 32bit ali 64bit ter v katerem jeziku je. Je pa važno, da je ista verzia (npr Home Premium).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29035 (18278) | GTX970 |
» | Nalepka z licencoOddelek: Operacijski sistemi | 2580 (1825) | He-Man |
» | Windows 7 professional slo language pack installOddelek: Pomoč in nasveti | 15444 (11758) | Mobidick |
» | Win 7 professional, slo to engOddelek: Operacijski sistemi | 873 (823) | sirotka |
» | Windows 7 Home Premium SLO iso?Oddelek: Pomoč in nasveti | 18490 (16787) | Rok22 |