Forum » Pomoč in nasveti » Premajhna slika S-VHS
Premajhna slika S-VHS
Cyb3rium ::
Pozdravljeni!
Imam plato z naborom Sis 630 z integrirano grafično kartico. Če hočem sliko spraviti na TV prek S-VHS, ima slika na TVju za kakšno petino slike črnih robov - slika se mi prikaže precej manjša od dejanske velikosti TV-zaslona. Je to splošen problem, obstaja kakšen program za tweakanje tv-outa (v smislu tistih za geforca)?
Hvala za odgovore!
LP
Imam plato z naborom Sis 630 z integrirano grafično kartico. Če hočem sliko spraviti na TV prek S-VHS, ima slika na TVju za kakšno petino slike črnih robov - slika se mi prikaže precej manjša od dejanske velikosti TV-zaslona. Je to splošen problem, obstaja kakšen program za tweakanje tv-outa (v smislu tistih za geforca)?
Hvala za odgovore!
LP
Ag.Smith ::
VIA EPIA ma v biosu izbiro oversca oz. underscan. Pr prvem ti sliko po robovih malo odreče, pri drugi pa jo stisne tako da dobiš nekaj črnega roba.
Cyb3rium ::
TV Tool sem snel, a kot kaže deluje le s karticami, ki uporabljajo nvidiine čipe.
Prav tako sem v biosu našel under/overscan postavko, vendar pa mi spreminjanje teh nastavitev (začuda) ne vpliva na sliko.
Obema se zahvaljujem za odgovore, vprašanje pa (žal) ostaja odprto.
Prav tako sem v biosu našel under/overscan postavko, vendar pa mi spreminjanje teh nastavitev (začuda) ne vpliva na sliko.
Obema se zahvaljujem za odgovore, vprašanje pa (žal) ostaja odprto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 899 (819) | franc3e |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2379 (1963) | Anazor |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6200 (5105) | bbobst |
» | gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDAOddelek: Zvok in slika | 2138 (1836) | BlackHole |
» | TV out in geforce mx in ostaliOddelek: Zvok in slika | 1280 (1074) | Filo |