Forum » Pomoč in nasveti » Problem s prenosnikom
Problem s prenosnikom
borut10 ::
Imam problem. In sicer:
Imam Hp 6730s. Ko ga hočem prižgat se mi pojavi modra slika in neki sivi napisi,pol pa se kar ugasne. Mogoče kdo ve kaj je narobe? Dobil sem sicer namige naj formatiram računalnik. Če pa hočem nove windowse naložit pa pride do tam ko se windowsi zaženejo pol pa neha delat, oz. se vse ustavi. Je možno formatirat disk v BIOS-u, in če je,kako?
Prosim za odogovore.
Hvala, LP
Imam Hp 6730s. Ko ga hočem prižgat se mi pojavi modra slika in neki sivi napisi,pol pa se kar ugasne. Mogoče kdo ve kaj je narobe? Dobil sem sicer namige naj formatiram računalnik. Če pa hočem nove windowse naložit pa pride do tam ko se windowsi zaženejo pol pa neha delat, oz. se vse ustavi. Je možno formatirat disk v BIOS-u, in če je,kako?
Prosim za odogovore.
Hvala, LP
- spremenil: bluefish ()
borut10 ::
ni mogoče prebrati,ker tak na hitro samo dol vgasne. sem zdaj formatiral, in pol na novo windowse in gre :)
#000000 ::
Kero grafiko ima prenosnik ? Čeprav je skor vseeno ker to je napaka serije 6700 do 6800 pa še kak bi se najdu, 6730, 6735, 6830 pa so sploh na udaru in crkne plata na skor vsakem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google iskanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1244) | čuhalev |
» | Mozilla in Samsung razvijata nov pogon za brskalnike na Android/ARMOddelek: Novice / Brskalniki | 8826 (6861) | Nummy |
» | windows installerOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1148) | whiteghosted |
» | NTLDR missing at startup pri Compaq DeskPro-juOddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (1255) | gofra |
» | problem vb (*.frm -> *.exe)Oddelek: Programiranje | 779 (742) | BigWhale |