Forum » Programska oprema » Word 2007 težava
Word 2007 težava
ZeRo_X ::
Pozdravljeni!
Imam velik problem zato bi vas prosil za pomoč, če bo le šlo.
Cel vikend sem se mučil in pisal eno stvar v word 2007, potem pa sem včeraj (ne sprašujte zakaj) izbrisal ven ves tekst in shranil datoteko tako da je sedaj prazna :S zanima me če je kakšna možnost da bi ta tekst obnovil oziroma če je ta tekst kje shranjen.
Pregledal sem že možnosti ki so opisane na internetu, vendar mi pri tej opciji: http://www.askdavetaylor.com/can_i_reco... ne deluje ta ukaz -> "Confirm conversion at Open". Kljub temu da je box odklukan, ko ponovno zaženem word mi tistega ukaznega okenca ne prikaže.
Lepo vas prosim za pomoč!
Hvala vnaprej!
lp!
Imam velik problem zato bi vas prosil za pomoč, če bo le šlo.
Cel vikend sem se mučil in pisal eno stvar v word 2007, potem pa sem včeraj (ne sprašujte zakaj) izbrisal ven ves tekst in shranil datoteko tako da je sedaj prazna :S zanima me če je kakšna možnost da bi ta tekst obnovil oziroma če je ta tekst kje shranjen.
Pregledal sem že možnosti ki so opisane na internetu, vendar mi pri tej opciji: http://www.askdavetaylor.com/can_i_reco... ne deluje ta ukaz -> "Confirm conversion at Open". Kljub temu da je box odklukan, ko ponovno zaženem word mi tistega ukaznega okenca ne prikaže.
Lepo vas prosim za pomoč!
Hvala vnaprej!
lp!
Lp!
Malajlo ::
Kar čim hireje se loti ponovnega pisanja...
V čem bi bil smisel shranjevanja, če vse ostane notri? Tista opcija pa je v primeru, če se ti word razsuje. Nekako torej, če nekaj delaš, ne shranjuješ in gre vse v maloro, ostane dokument v nekem približnem "background save" stanju, ki ga dela zadaj brez tvoje vednosti (ni enako autosave, ki je vsakih 10 minuta oz. kolikor si nastaviš).
V čem bi bil smisel shranjevanja, če vse ostane notri? Tista opcija pa je v primeru, če se ti word razsuje. Nekako torej, če nekaj delaš, ne shranjuješ in gre vse v maloro, ostane dokument v nekem približnem "background save" stanju, ki ga dela zadaj brez tvoje vednosti (ni enako autosave, ki je vsakih 10 minuta oz. kolikor si nastaviš).
residual ::
poglej v:
C:\Users\[uporabnik]\AppData\Local\Temp
predtem preveri če vidiš skrite mape (AppData je skrita)
nato v forlderju Temp poišči vmesne verzije shranjene datoteke (uro in datum, ko si delal s tekstom) mogoče je kak avtosave kaj shranil...
veliko sreče..
C:\Users\[uporabnik]\AppData\Local\Temp
predtem preveri če vidiš skrite mape (AppData je skrita)
nato v forlderju Temp poišči vmesne verzije shranjene datoteke (uro in datum, ko si delal s tekstom) mogoče je kak avtosave kaj shranil...
veliko sreče..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z odpiranjem programaOddelek: Pomoč in nasveti | 3950 (3386) | konspirator |
» | Word 2007Oddelek: Programska oprema | 726 (692) | Duhec |
» | Prenos Partis torrentov na drug računalnikOddelek: Omrežja in internet | 3317 (2606) | joker16_7 |
⊘ | kam je shranilo datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (2018) | KoMar- |
» | Word 2007 datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1510) | anretarded |