» »

Mobikrog, Grobnik ter trening varne vožnje

Mobikrog, Grobnik ter trening varne vožnje

Switch ::

Na vsake toliko časa me prime, da bi se za volanom malce znorel. Na slovenskih cestah to ni pametno početje. Na vseh cestah so hitrosti omejene, pa še varnost drugih ne želim ogrožati. Torej me zanima, koliko bi stal najem Mobikroga oz. dirkališča na Grobniku za kakšno hitro urico>:D
Zanima me tudi trening varne vožnje, ki jo BMW prireja na Mobikrogu. Osnovne informacije že poznam (potek vaj, cena itd). Zanimajo me izkušnje tistih, ki so na tečaju (osnovnem ali nadaljevaljnem) že bili. Ali pridobiš tistih nekaj izkušenj, ki ti pridejo prav v vsakdanjih situacijah, ali je vseeno, če najameš BMWja in se zapelješ po okoliških cestah?

DrSergioDJ ::

ce bos sou na Mobikrog oz. Grobnik..mej se en par gum s sabo..ker jih bos v cca. 30minutah tm pustu ;)...

nej bi bil zlo grob asfalt..ma rad gume kot jst Sergiota :D
...

Switch ::

Ali se avtomobile da tam na mestu najeti. Saj veste, kakšne pokalne Seicente, ali kaj podobnega>:D

DrSergioDJ ::

hum, ne, kukr vem ne...

pa mobikrog bos zlooooo tezko najel, k pridt v stik z lastnikom je isto, k da ti tic cez noc zraste za 15cm

:D
...

City ::

Trening varne vožne so pri nas v firmi organizirali pri Branku Kizmiču (se mi zdi da se tko napiše :D ), ki ima to šolo, če misliš to je res bomba malo ti pove kako in kaj potem pa dirkaš do Celja, seveda z inštruktorjem na poligonu pa ti dokažejo kolk malo pojma imaš ob kriznih situacijah in kako pravilno reagirati seveda s praktičnim delom. Zadeva rola stane pa okoli 20-25 tisočakov.

Aja glede izkušenj, dobiš jih 100% veliko in bi to priporočal vsakmu, ki je velikooo na cesti men je že parkrat rešlo avto in kakšno kost zraven :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: City ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto predelave (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
506988 (2886) fikus_
»

Izgradnja dirkališča v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6611320 (8599) m0LN4r
»

GHD Gorjanci

Oddelek: Loža
243046 (1376) weasel
»

Drift - postopek

Oddelek: Loža
141841 (1461) Kaboom
»

kje kak pista/proga karkoli za vozit