Forum » Zvok in slika » Kako priklopim plazmo na T2?
Kako priklopim plazmo na T2?
MorphlingSLO ::
Danes sem kupil plazma TV LG 50PK750, vendar se prej nisem nič pozanimal za priklop na T2 omrežje. Prej sem imel navadno katodno televizijo, kjer sem imel UTP kabel iz T2-jevega vmesnika v Motorolin vmesnik za sprejem IPTV in nato iz Motorole SCART v TV.
Zdaj pa me zanima kako priklopim novo televizijo? Ali isto rabim Motorolin vmesnik, ali se sedaj priklopi direktno v plazmo? Če se direktno, kako? Če se ne priklopi direktno, za kaj se potem rabi DVB-T in DVB-C vmesnik v TV-ju?
Hvala za odgovore.
Zdaj pa me zanima kako priklopim novo televizijo? Ali isto rabim Motorolin vmesnik, ali se sedaj priklopi direktno v plazmo? Če se direktno, kako? Če se ne priklopi direktno, za kaj se potem rabi DVB-T in DVB-C vmesnik v TV-ju?
Hvala za odgovore.
St235 ::
Vse se priklopi enako, preko scarta. če imaš možnost lahko uporabiš HDMI kabel (če ima motorola ustrezen izhod)
DVB-T in DVB-C nima nič z internetno televizijo.
DVB-T in DVB-C nima nič z internetno televizijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25236 (15924) | OK.d |
» | crt televizor, dvb-t in digi.tv: zaslon 4:3 vs. 16:9Oddelek: Zvok in slika | 2774 (2217) | Nagi Bator |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11953 (8413) | AngelOfDeath |
» | Nov članek: DVB-T pod LinuxomOddelek: Novice / Nova vsebina | 5064 (3621) | Alexius Heristalski |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26071 (22639) | icek |