Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem nastaviti 1st boot device kot boot from cd/dvd
Ne morem nastaviti 1st boot device kot boot from cd/dvd
0000MG ::
Želim na novo naložiti windowse in naredim takole: Resetiram, F8 da mi odpre BIOS nato pa se zadeva nekako zaplete.
1. odprem bios in izberem Advanced BIOS Features
2. Nato BIOS Sequence
3. Odpre se mi stran na kateri lahko izberem boot from other device ali pa 1st boot device, ko izberem 1st boot device se mi odpre okence v katerem lahko izberem le SATA:5M-SAMSUNG ali pa DISABLED
4. Ko pa izberem boot from other device lahko izberem samo:
YES ali pa NO.
Kako torej nastavim nastavitve, da bo računalnik bootal z cdja/dvdja??
Kako naj zaženem in inštaliram windowse na novo, če pa ne morem bootat? Morda delam kaj narobe?
Hvala za pomoč že vnaprej!
1. odprem bios in izberem Advanced BIOS Features
2. Nato BIOS Sequence
3. Odpre se mi stran na kateri lahko izberem boot from other device ali pa 1st boot device, ko izberem 1st boot device se mi odpre okence v katerem lahko izberem le SATA:5M-SAMSUNG ali pa DISABLED
4. Ko pa izberem boot from other device lahko izberem samo:
YES ali pa NO.
Kako torej nastavim nastavitve, da bo računalnik bootal z cdja/dvdja??
Kako naj zaženem in inštaliram windowse na novo, če pa ne morem bootat? Morda delam kaj narobe?
Hvala za pomoč že vnaprej!
- spremenil: 0000MG ()
misek ::
Najprej pravilno prilepi linke za sličice
V četrtem koraku izberi YES (stisni preslednico ali pa morda PGUP/PGDOWN) in boš dobil tudi možnost za DVD.
Pa lahko bi napisal model osnovne plošče.
V četrtem koraku izberi YES (stisni preslednico ali pa morda PGUP/PGDOWN) in boš dobil tudi možnost za DVD.
Pa lahko bi napisal model osnovne plošče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6642 (5963) | s6c-gEL |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (968) | amigo_no1 |
» | Problem z diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 1474 (1198) | Blind |
» | kako naložiti Win XP Prof SLO na prenosnika HP Compaq nx6125Oddelek: Pomoč in nasveti | 4223 (4114) | mrTwelveTrees |
» | OS na USBjuOddelek: Operacijski sistemi | 2215 (1886) | Spajky |