Forum » Zvok in slika » Slike za namizje ne morem nastimat
Slike za namizje ne morem nastimat
karamanica ::
Lep pozdrav, pred kratkim sem kupil novega netbooka 10 incnega z nalozeno windows 7, imam pa en problem. Kar ne dopusca mi moznosti da bi nalozil gor namizje po moji izbiri. Doma imam se enega laptopa, prav tako z windows 7, tam s tem nimam problemov-odprem sliko, desni klik, druga alineja, nastavi kot ozadje namizja in stvar je resena. Mislim da so windowsi rahlo razlicni, ker pri netbooku te moznosti ko odprem sliko (nastavi kot ozadje namizja) sploh nimam. Tudi pod nadzorna plosca-videz -prilagoditev je meni drugacen, kot je razvidno s slik. Na netbooku sploh nimam opcije prilagoditev. Kako je to mozno?
Lepo prosim za pomoc oz kakrsno koli informacijo.
Hvala
Lepo prosim za pomoc oz kakrsno koli informacijo.
Hvala
- polepsal: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Windows 7 starter, ki so priloženi ti ne omogočajo spremembe ozadja. Pobrskaj po googlu za orodje.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
karamanica ::
aha,zato ker vidm da imam tudi MICROSOFT WORD STARTER. Se pravi da je v tem poanta,s cim se pa da to odpravit,popravit?? Je sploh mozno? HVALA OMEGABLUE.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 starter spreminjanje ozadjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2217 (1474) | 5er--> |
» | Mobilni internet (Simobil) & Lenovo IdeaPad S10-3Oddelek: Kaj kupiti | 2231 (1962) | bf4ed |
» | Windows 7 starter-prosim pomocOddelek: Pomoč in nasveti | 3083 (2893) | k4vz0024 |
» | Acerjevi netbooki bodo imeli Windows in AndroidOddelek: Novice / Android | 3298 (2794) | jest10 |
» | Windows 7 starter edition - personalizacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1928 (1679) | bluefish |