Forum » Izdelava spletišč » kako ustvariti spletno stran
kako ustvariti spletno stran
super jaka ::
živjo!
sm nov pri izdelavi spletnih strani in bi prosil za nasvete:
* kako sploh začeti
* s čim????? programom????
hvala za odgovore
sm nov pri izdelavi spletnih strani in bi prosil za nasvete:
* kako sploh začeti
* s čim????? programom????
hvala za odgovore
denisbegood ::
Jaz sem jo naredil za ženo v enem dnevu , brez izkušenj z Xara web designer (trial). Izdelek lahko pogledaš na girs.si.(ne, ni reklama).
Lahko mi pa prosim kdo da kak nasvet za izboljšavo in kako bi jo uvrstil višje na iskalnikih.
Lahko mi pa prosim kdo da kak nasvet za izboljšavo in kako bi jo uvrstil višje na iskalnikih.
Ε
ma malo pokvarjeno tipkovnico
še eno vprašanje:
naredil sem jo na google spletne strani in sem jo dal v skupno rabo a mije niče pokazat na googlu kaj moram nardit?
aja a se da sprement URL naslo v recimo tehnoforum.si?ΕΑ
Ne. Pa en prijazen nasvet: en vprašaj je dovolj, boš izpadel čisto drugače potem.
ma malo pokvarjeno tipkovnico
še eno vprašanje:
naredil sem jo na google spletne strani in sem jo dal v skupno rabo a mije niče pokazat na googlu kaj moram nardit?
aja a se da sprement URL naslo v recimo tehnoforum.si?ΕΑ
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: super jaka ()
Tody ::
Denis tvoja stran je tko 1990 :) Nima niti smisla da jo komentiramo. Wordpres + zastojn tema + 8 ur dela danes obrodita 100x boljše rezultate.
denisbegood ::
OK, samo ona ne potrebuje nekih posebnih efektov ali filmčkov, za posel je pomembna samo uvrstitev visoko na iskalniku, še enkrat: kako to doseči, hvala
Tody ::
Wordpress sam po sebi nima nobenih efektov niti filmčka. SEO plugin ti pa pomaga pri visoki uvrstitvi, čeprav za visoke pozicije bo treba orng delat :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Weebly + domena + email naslovOddelek: Izdelava spletišč | 2635 (1937) | tadejkan |
» | Spletna trgovina (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16868 (14287) | neoserv |
» | Pomoč pri optimizaciji!Oddelek: Izdelava spletišč | 4004 (3403) | Housy |
» | Zakaj mi google ne najde strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 5836 (4441) | bluefish |
» | mnenje o spletni strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5034 (3472) | lufy |