Forum » Izdelava spletišč » PHP koda v JS
PHP koda v JS
winlins ::
Pozdravljeni,
Kako napisati js stavek da lahko vanj vpišem php kodo. Npr. ko kliknem izbrisi! me še enkrat vpraša če res želim izbrisati zadevo to je koda:
Ko pa v pogoje vpišem php stavek pa zadeva ne deluje poskusil sem že več variant pa me zanima če je sploh to možno.
Lp, Winlins
Kako napisati js stavek da lahko vanj vpišem php kodo. Npr. ko kliknem izbrisi! me še enkrat vpraša če res želim izbrisati zadevo to je koda:
<script type="text/javascript"> <!-- var answer = confirm ("Želiš res izbrisati stran?") if (answer) document.write('Izbrise') else document.write('Ne izbrise') // --> </script>
Ko pa v pogoje vpišem php stavek pa zadeva ne deluje poskusil sem že več variant pa me zanima če je sploh to možno.
Lp, Winlins
keworkian ::
Če imaš formo in uporabljaš metodo POST ali GET naredi takole.
<script type="text/javascript"> <!-- var answer = <?php echo $_POST['neki']; ?>; if (answer) document.write('Izbrise'); else document.write('Ne izbrise'); // --> </script>
winlins ::
document.write('Ne izbrise');
V tem primeru je zamišljeno napisat sql ukaz mysql_query("UPDATE nekaj SET nekaj='nekaj'"); če je pogoj pravilen
ostalo pa je vse isto kot je napisano zgoraj. Če pa je namesto sql ukaza echo "izpsi"; potem deluje deluje ukaz za bazo pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [SQL] primary key inkrementalno dodajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5393 (4583) | ejresnevem |
» | AJAX težavaOddelek: Programiranje | 1706 (1175) | tadejp81 |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2559 (1857) | MrBrdo |
» | Pomoč pri zapisu php scripteOddelek: Izdelava spletišč | 1217 (1059) | technolog |
» | C# OleDB create databaseOddelek: Programiranje | 1308 (1140) | DubleG |