Forum » Omrežja in internet » IP camera + blog + java? kako do slike?
IP camera + blog + java? kako do slike?
Rokic ::
Živjo!
Že nekaj dni iščem in sprobavam vse možne kode, pa mi ne uspeva. Na blog bi rad spravil sliko iz IP kamere. Uspe mi spravit sliko (jpeg format), vendar mi to ne ustreza, saj je potrebno stran osveževat, da se kaže realno stanje (ali pa če obstaja kakšna koda, ki bi sliko osveževala vsako sekundo?). Možnost je tudi da bi dal live sliko, vendar je le ta nekako prikazana s pomočjo jave. Problem je, ker za dostop do slike je potreben username in password.
V nastavitvah kamere imam sedaj tako nastavljeno:
Usernama in password za navadmega userja
video port: 81
web port: 80
Blog: wordpress
IP Camera: LevelOne FCS-1020
Preko mojega Ipja brez problema dostopam do kamere, tako da kar se tiče portov je use urejeno. Problem je html/java koda, s katero bi v začetno stran avtomatsko vpisalo username in password in pokazalo sliko. Mogoče kdo ve kako bi to spisal?
Hvala in lp
Že nekaj dni iščem in sprobavam vse možne kode, pa mi ne uspeva. Na blog bi rad spravil sliko iz IP kamere. Uspe mi spravit sliko (jpeg format), vendar mi to ne ustreza, saj je potrebno stran osveževat, da se kaže realno stanje (ali pa če obstaja kakšna koda, ki bi sliko osveževala vsako sekundo?). Možnost je tudi da bi dal live sliko, vendar je le ta nekako prikazana s pomočjo jave. Problem je, ker za dostop do slike je potreben username in password.
V nastavitvah kamere imam sedaj tako nastavljeno:
Usernama in password za navadmega userja
video port: 81
web port: 80
Blog: wordpress
IP Camera: LevelOne FCS-1020
Preko mojega Ipja brez problema dostopam do kamere, tako da kar se tiče portov je use urejeno. Problem je html/java koda, s katero bi v začetno stran avtomatsko vpisalo username in password in pokazalo sliko. Mogoče kdo ve kako bi to spisal?
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wireles mi nagaja :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2487 (2045) | mulc007 |
» | IP/Wireless camera pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 724 (668) | Storm |
» | Problem z routerjem!Oddelek: Omrežja in internet | 1343 (1100) | Vajzi |
» | Oracle SQL DeveloperOddelek: Programska oprema | 2905 (2082) | cesy |
» | Dreamwaver ftp...Oddelek: Izdelava spletišč | 1240 (1188) | Sp00n |