Forum » Zvok in slika » Disk po formatiranju
Disk po formatiranju
elpistolero ::
Imam disk WD Essential Edition 2.0. Priklopil sem ga na STB (komunikator) od Amisa. Imam dodano novo storitev media center. Pač po vezah drgač še ni na voljo. Vse je delalo super dokler nisem hotel na disk dati film večji od 4 GB. Ker je nov disk je bil v FAT32 formatu. Sem ga formatiral v NTFS.Drugače ne moreš prenesti večjih datotek od 4 GB. Vendar mi sedaj stb diska ne zazna več. Na compu mi dela. No, v enem usb izhodu ne več. Sem formatiral nazaj če slučajno stb ne podpira NTFS. Ne dela.Kaj se je z formatiranjem še spremenilo z diskom da ga stb ne zazna več?
solatko ::
Instaliraj firmware iz uradne strani, zbrisal si player, ki pa bo delal verjetno samo na FAT formatu.
Delo krepa človeka
Je to to: http://support.wdc.com/product/download... Pa je to varno? Nekaj sem slišal da ni najbolj pametno. Zakaj pa na compu dela disk? Imam windows 7.Sem bral da formatiranje z 7 ni dobro, da so neki problemi...
klemen91 ::
Tudi sam imam tak problem. Imam disk WD Elements 500gb. Disk mi dela normalno, tudi filme mi predvaja preko usb na TV, vendar ker mi tv ne podpira šumnikov želim filme predvajati preko DVD predvajalnika preko usb, a mi napiše no files. Ima kdo kako idejo kako se odpravi to težavo?
Jaz sem odpravil tako da sem z programom EASEUS Partiton Master spremenil format diska nazaj v FAT32. Z windowsi ni šlo. Mi je dajalo samo za exFAT format.Mogoče DVD predvajalnik ne zazna formata diska. Preveri...Men zdaj dela super
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje diska v W10 ne gre v starejše formate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8265 (7005) | Pithlit |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5568 (3144) | Bevcan |
» | dvx predvajalnik in usb prenosni diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (1142) | palačinka |
» | Problem s kopiranjem mkv datotekOddelek: Zvok in slika | 8365 (7947) | Jst |
» | dvd predvajalnik ne zazna usb disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1317 (1227) | cobrica |