Forum » Strojna oprema » Težava z cd/dvd rom windows 7
Težava z cd/dvd rom windows 7
compaq ::
Živjo, jaz imam pa en mali problemček pa sumim da moj pekač ne podpira dvdja pa povejte še vi:
Imam štiri dvd-rwje pač ploščke na katere lahko brišemo in pišemo in dva mi lepo peče dva mi pa noče so pa 3x dvd+rw in enkrat dvd-rw normalno mi zapiše na enega dvd-rw in enga dvd+rw torej če zapiše na +rw mi mi bi moral zapisati tudi na ostale, a mi noče, javi napako da windows ne more zapisati ker ni podprt format ali nekaj takega v drugem računalniku deluje normalno ali je mogoče kaj narobe z mojim windowsem?
L.p
Imam štiri dvd-rwje pač ploščke na katere lahko brišemo in pišemo in dva mi lepo peče dva mi pa noče so pa 3x dvd+rw in enkrat dvd-rw normalno mi zapiše na enega dvd-rw in enga dvd+rw torej če zapiše na +rw mi mi bi moral zapisati tudi na ostale, a mi noče, javi napako da windows ne more zapisati ker ni podprt format ali nekaj takega v drugem računalniku deluje normalno ali je mogoče kaj narobe z mojim windowsem?
L.p
Han ::
Najprej v nekem spodobnem programu za snemanje temeljito izbriši (ne quick erase) RW ploščo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD pekačOddelek: Strojna oprema | 1229 (1000) | Han |
» | Problem pri branje DVD-RW!!! Help..Oddelek: Strojna oprema | 2017 (1866) | Quikee |
» | DVD SmartBuy problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1115) | Lime |
» | TEAC DV-W58G (8x DVD burner)Oddelek: Strojna oprema | 3651 (2430) | EiYou |
» | DVD pekačOddelek: Strojna oprema | 1392 (1279) | Edelweiss |